Home » » Τι γινεται με τον στεφανιογραφο του Νοσοκομειου Βεροιας - Ολη η αληθεια!!!

Τι γινεται με τον στεφανιογραφο του Νοσοκομειου Βεροιας - Ολη η αληθεια!!!

Written By GIOTA on Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 | 2:52 μ.μ.


Ακόμα να λειτουργήσει ο πανάκριβος στεφανιογράφος που αγόρασε το Νοσοκομείο Βέροιας. Για την αίθουσα του οποίου στεφανιογράφου δαπανήθηκε και η γενναία δωρεά στη μνήμη της αδικοχαμένης Αγαθής. Κι όμως πέρασαν μήνες από τότε που, υποτίθεται, ήταν όλα έτοιμα, το ιατρικό προσωπικό - απαραίτητο για τη λειτουργία του μηχανήματος – είχε εξασφαλισθεί και εκπαιδευόταν. Τώρα γίνεται λόγος ακόμα και για... «σαμποτάζ» από μερίδα γιατρών και νοσηλευτών. Αστεία πράγματα! Η αλήθεια είναι ότι

για να γίνει στεφανιογραφία, απαιτείται καρδιοχειρουργός. Εδώ νομίζαμε ότι ο καρδιοχειρουργός είναι... γλάστρα. Η παρουσία του εξυπηρετεί τον εξής σκοπό: όταν κάτι πάει στραβά με εξεταζόμενο στο μηχάνημα ή τα ευρήματα της εξέτασης το απαιτούν, ο γιατρός πρέπει να μπορεί να τον εγχειρήσει κάνοντας τη λεγόμενη «επέμβαση ανοιχτής καρδιάς». Πού; Στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Βέροιας; Αυτό είναι αδύνατον.

 Η «λύση» της διακομιδής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, είναι επίσης απίθανη, αφού κι εκεί οι κλινικές αδυνατούν να καλύψουν τους δικούς τους ασθενείς. Θα δεχτούν κι άλλους από τη Βέροια; Οπότε, κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη λειτουργίας του στεφανιογράφου, γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις! Να το θυμηθείτε, θα μας μείνει αμανάτι το μηχάνημα και είναι και πανάκριβο!


ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 
"ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ"
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger