Home » » ΣΥΛΛΗΨΗ 34ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΣΥΛΛΗΨΗ 34ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Written By VALTOS on Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 | 2:37 μ.μ.

Συνελήφθη χθες (31.01.2014) το μεσημέρι στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός ηλικίας 34 ετών, για υπεξαίρεση.

Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από αρμόδιο υπάλληλο των ΕΛ.ΤΑ. στο πρακτορείο του 34χρονου, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος την 29.01.2014 εισέπραξε από ιδιώτη χρηματικό ποσό των 126 ευρώ για εξόφληση λογαριασμού, εκδίδοντας σχετικό παραστατικό, αλλά χωρίς να παραδώσει το εισπραχθέν χρηματικό ποσό στην διαχείριση των ΕΛ.ΤΑ..

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τη διακρίβωση της εμπλοκής του συλληφθέντα και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.
Share this article :

3 σχόλια:

  1. 126.000 ευρω ρε παιδια η 126 ευρω? γιατι μας μπερδεψατε με τους τιτλους........και ποιος ιδιωτης πληρωσε 126.000 σε λογαριασμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκαιο εκ παραδρομής βάλαμε το 126.000 γιατι ετσι διαδόθηκε αλλα και γιατι το ποσό των 126 ευρω μας φαίνεται "μικρο" θα το επιβεβαιωσουμε , ευχαριστώ για την παρατήρηση.

      Διαγραφή
    2. θα επανελθω με την πληροφόρηση να λεει πως το ποσο ειναι πολυ μεγαλύτερο των 126 ευρώ απλα η σύλληψη εγινε μετα απο καταγγελία του συγκεκριμενου πελάτη , αυτα ως προς την "παρεξήγηση".

      Διαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger