Home » » ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Written By VALTOS on Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014 | 3:23 μ.μ.


Δεν πίστευα στα μάτια μου αντικρίζοντας τις διαγραμμίσεις για θέσεις στάθμευσης στις καινούργιες οδούς ήπιας κυκλοφορίας στην Αλεξάνδρεια.
Το έργο της ανάπλασης συνεχίζει να προσφέρει μεγάλες στιγμές γέλιου ή κλάματος στους πολίτες του Δήμου μας.
Η ανάγκη για θέσεις παρκαρίσματος στους νέους ημι-πεζόδρομους απόρροια της έλλειψης κυκλοφοριακής μελέτης φαίνεται πως για κάποιους δεν πρόσφερε αρκετό γέλιο και έτσι αποφάσισαν να εμπλουτίσουν το «έργο» και με άλλες σκηνές όπως αυτές που βλέπεται στις φωτογραφίες.


Θέσεις στάθμευσης οι οποίες είναι ήδη καταλυμένες από παγκάκια….η βλακεία τελικά είναι ανίκητη.


Share this article :

7 σχόλια:

  1. Αμόρφωτε ελληνάρα εσύ που έχεις αυτό το side πρώτων τα παγκάκια τα έχουνε βάλει γιατί ήτανε φρεσκοβαμμένα τα πάρκιν και κάποιος με το δικό σου IQ θα πήγαινε να πατήσει επάνω και δεύτερων το έργο της ανάπλασης δεν έχει παραδοθεί ακόμα. Όταν θα παραδοθεί θέλω να δω εσύ που είσαι ευσυνείδητος εσύ που θα παρκάρεις το όχημα σου ? Μη σε δω όμως να είσαι εκτός πάρκιν γιατί θα καλώ την αστυνομία και κάθε φορά και θα τρως κλίση .Τρομάρα σου που το παίζεις και δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μορφωμένε ανώνυμε αλήθεια έβαλαν παγκάκια σε όλες τις φρεσκοβαμμένες θέσεις;
      Γιατί δεν τα πήραν μετά;
      Τα μεταφερόμενα παγκάκια είναι δική μας πατέντα η την πήραμε από αλλού;
      Επίσης το έργο της ανάπλασης έχει καταγραφεί στην συνείδηση του κόσμου ως αποτυχημένο για πολλούς λόγους , όσο για τις θέσεις στάθμευσης μέσα σε έναν πεζόδρομο όπως γράφω προκαλούν από μόνες τους γέλιο.

      Διαγραφή
  2. Eσυ που απαντάς ανώνυμα σαν πόσο μορφωμένος να είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εργο ανάπλασης είναι γενικώς για γέλια και για κλάματα μαζί. όσο για τις διαγραμμίσεις ακόμα και να πάρουν τα παγκάκια , παραμένουν ανελέητες. Να σε δω εσένα μορφωμένε που θα παρκάρεις το αυτοκίνητο σου, όταν παραδοθεί αυτό το "θεσπέσιο" έργο; ίσως αν είχαν λίγο μυαλό να έκαναν ένα δημοσιο πάρκινκ και όχι διαγραμμίσεις μέσα στους πεζόδρομους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1 Φεβρουαρίου 2014 - 10:09 μ.μ. εργολάβος είσαι. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Αλλά και εαν υπάρχει δυστυχώς κάτι τέτοια άτομα σαν εσένα είναι που παρατάν το αυτοκίνητο όπου βρούν , δεν σέβονται τον πεζό και ανοίγουν το παράθυρο να πετάξουν το πλαστικό απο τον καφέ.
    Πρέπει να ντρέπεσαι και μόνο που σχολίασες. Ενα έργο αποτυχημένο που έγινε αποκλειστηκά για να βάλουν κάποιοι ευρώ στην τσέπη τους, και εσυ μας λες τι? Τελικά τυφλός δεν είναι αυτός που δεν βλέπει μόνο. Και στην περίπτωση σου, ευτυχώς το έργο κατάπλασμα φρόντισε να έχεις ειδική διαγράμμιση στο πεζοδρόμιο.
    Τα σέβη μου,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia afto den tha pame pote mprosta giati oti kai na kani o ekastore dimos ola sas xalane.kalitera na sas kani ena stavlo na mpite oli mesa gia eiste euxaristimeni.provataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. i ELLADA den tha paei pote mprosta giati den mporoume na sxediasoume na programatisoume kai na problepsoume os kai ta pio apla ... balame to pagkaki sto parkin ... mallon prepei se opio ergo tou dimou kai na kanoume na eiparxei mia epitropi elenxou... oste o ergolabos pou kanei to ergo na xreonete kai na diorfoni ta la8i tou... kai auto ginete pantou ... ektos apo tin Ellada.. stin Ellada mporei na zita epipleon lefta gia na diorfosi ta lathi tou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger