Home » » ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ TAXISNET ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

ΠΟΤΕ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ TAXISNET ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ

Written By VALTOS on Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 | 9:36 π.μ.


Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις στο taxisnet για το κοινωνικό μέρισμα Την Μεγάλη Δευτέρα ή το πολύ την Μεγάλη Τρίτη θα εκδοθεί η κοινή υπουργική απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα που θα καθορίζει αναλυτικά τα κριτήρια και ποιοι θα το πάρουν αλλά και πότε θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις στο taxisnet.

Αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα αφού θα εκδοθεί την Μεγάλη Δευτέρα ή την Μεγάλη Τρίτη η κοινή υπουργική απόφαση για το κοινωνικό μέρισμα όπως έκανε γνωστό σήμερα το πρωί ο υφυπουργός Εργασίας κ Κεγκέρογλου. Οι αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα θα γίνουν στο taxisnet με τους κωδικούς που χρησιμοποιούν οι φορολογούμενοι για τις φορολογικές δηλώσεις.
 Επίσης αναμένεται μικρή διαφοροποιήση από τις αρχικές ανακοινώσεις σύμφωνα με τον υφυπουργό Εργασίας όσο αφορά τους δικαιούχους αφού όπως χαρακτηριστικά είπε θα καθοριστεί ένα ποσό που θα δοθεί το οποίο θα καλύψει κάποιες περιπτώσεις που δεν έχουν προβλεφθεί από τις αρχικές ανακοινώσεις. Το κοινωνικό μέρισμα θα αφορά σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, υπερήλικες, μακροχρόνια άνεργους και ελεύθερους επαγγελματίες που πληρούν τα κριτήρια που αποφασίστηκαν. Σημαντική διαφορά στα κριτήρια από τις αρχικές ανακοινώσεις του κυβερνητικού επιτελείου προκύπτουν στον υπολογισμό του τεκμαρτού εισοδήματος και όχι του πραγματικού ,όπως είχαν διαβεβαιώσει κυβερνητικά στελέχη κατά διαστήματα, ανάμεσα στην αρχική ανακοίνωση και στον τελικό καθορισμό των κριτηρίων.

 Δεν θα προσμετρηθούν όμως στο εισόδημα το επίδομα ανεργίας τα οικογενειακά επιδόματα και το ΕΚΑΣ.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger