Home » » O ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» (ΦΩΤΟ)

O ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 | 10:00 π.μ.

Σε πολιτική εκδήλωση που οργάνωσε η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας βρέθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης και ανέλυσε  την κυβερνητική πρόταση  ΣΥΡΙΖΑ.
Την εκδήλωση προλόγισε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χαμπίδης ο οποίος μίλησε για την παρουσία του κ. Σκουρλέτη στην Βέροια μετά τα αποτελέσματα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και στο διαρκές μήνυμα της ανατροπής.
Ο κ. Σκουρλέτης ξεκίνησε την ομιλία με τα προβλήματα των αγροτών της περιοχής  τα οποία καταδεικνύουν την ανάγκη να
αναμετρηθούμε  με αυτά καθώς αντίπαλος πλέον είναι ο χρόνος και η κοινωνία δεν έχει άλλες αντοχές.
Μείωση επικουρικών συντάξεων , ομαδικές απολύσεις ,μικρή ΔΕΗ και ελαστικές σχέσεις εργασίας είναι μερικά μόνο από τα επόμενα μέτρα που υπάρχουν στην «κάβα» της κυβέρνησης.
Με αφορμή την πρόκριση της Εθνικής και το σύνθημα που προτάσσουν ορισμένοι για να πάμε όλοι μαζί είπε πως στόχος του κ. Σαμαρά είναι το αυτογκόλ και όχι ένα σχέδιο σωτηρίας.

Το όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα σε δημοτικές και περιφερειακές σε σχέση με το αποτέλεσμα της ευρωκαλπης δείχνει πως πρέπει να πείσουμε για την ηθική υπεροχή της αριστεράς  ενώ προανήγγειλε και συνάντηση με φορείς και αντιμνημονιακα κόμματα πλην Χ.Α για διάλογο και σύμπλευση σε σημαντικά ζητήματα όπως αυτό της ΔΕΗ και της ιδιωτικοποίησης των παραλιών.


«τον Σεπτέμβριο θα παρουσιάσουμε το επικαιροποιημενο πρόγραμμα για την παραγωγική ανασυγκρότηση με κυρίαρχες τις βασικές δεσμεύσεις προς τον Ελληνικό λαό για επαναφορά του κατώτατου μισθού , κανένας άνεργος χωρίς επίδομα , ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους κ.α "  είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κλείνοντας την ομιλία ενώ ακολουθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που γέμισαν την αίθουσα στην ΕΛΗΑ.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger