Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Π. ΓΚΥΡΙΝΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Π. ΓΚΥΡΙΝΗ

Written By VALTOS on Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 | 6:09 μ.μ.

Τον δήμο Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 26 Σεπτεμβρίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης, συνοδευόμενος από τους περιφερειακούς συμβούλους κ.κ Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδη, στα πλαίσια των επαφών του με τους δημάρχους της Ημαθίας.
Ο κ.αντιπεριφερειάρχης είχε συναντήσεις εργασίας με τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας κ.Παναγιώτη Γκυρίνη και τους συνεργάτες του για θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Π.Ε Ημαθίας και του δήμου.
Αρχικά επισκέφθηκαν το Γραφείο Εκμηχάνισης και Εξηλεκτρισμού Γεωργίας, παρουσία του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλη, όπου ο προϊστάμενος του κ. Παλουκίδης, τους ενημέρωσε για τα ζητήματα που αφορούν την κοινή στέγαση της υπηρεσίας με αντίστοιχες υπηρεσίες του δήμου Αλεξάνδρειας ( Δ.Ο.Υ, καθαριότητα κ.α).
Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στον δημαρχείο της Αλεξάνδρειας, παρουσία των αντιδημάρχων κ.κ Αλεξόπουλου και Ναλμπάντη, για την χάραξη κοινών στόχων και δράσεων ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου του ΣΕΣ και των επειγόντων έργων υποδομής για την περιοχή, όπως ο καθαρισμός και η διάνοιξη της κοίτης του Λουδία.
Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων του κ.αντιπεριφερειάρχη και του κ.δημάρχου, μετά το πέρας των συσκέψεων, η βούληση για συνεχή και ειλικρινή συνεργασία, ώστε να επιλυθούν σύντομα και στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, σημαντικά προβλήματα της περιοχής.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger