Home » , » ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ (ΦΩΤΟ)

ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:52 μ.μ.


Παρουσία του ομίλου Ευρωφαρμ ΑΕ στην ημερίδα με θέμα " Επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαρόκο." Με απόλυτη επιτυχία και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έγινε την Πέμπτη 25/9/2014 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης η ημερίδα με θέμα " Επιχειρηματικές ευκαιρίες και προοπτικές συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και το Μαρόκο." που συνδιοργάνωσε ο ΣΕΒΕ και η πρεσβεία του Βασιλείου του Μαρόκο. Η παρουσία του ομίλου Ευρωφάρμ και συγκεκριμένα της ΕΛΒΙΖ και της FreshFarm ανοίγει καινούργιους επιχειρηματικούς δρόμους για τον ‘όμιλο κ. Μ. Χαλκίδης και εκπρόσωποι του ομίλου είχαν προχωρημένες συζητήσεις με επιχειρηματίες της χώρας και τις διαβεβαιώσεις του επίτιμου πρόξενου στη Θεσσαλονίκη κ. Bantali καθώς και του πρέσβη κ. El Ansari για την στήριξη του ομίλου στην αγορά της Βόρειας Αφρικής.




Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger