Home » » ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΟ FACEBOOK.

ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ – ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΜΕΣΟ FACEBOOK.

Written By VALTOS on Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:01 π.μ.


H πληροφορία υπήρχε εδώ και πολύ καιρό και σήμερα ο Γιώργος Παπαδήμας την επιβεβαίωσε μέσο facebook.
Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε κανείς από την σημερινή διοίκηση δεν επιθυμεί να κατέβει στις ερχόμενες εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου με τον Γ. Τσαρτσάνη μέλος του Δ.Σ να ετοιμάζει σχήμα για να αναλάβει την διοίκηση του Εμπ. Συλλόγου.


Δείτε τι έγραψε στο facebook o Γ. Παπαδημας : 


Καπου εδω, ενα ομορφο ταξιδι για μενα , τελειωνει ! Το ταξιδι του "Συνδικαλισμου". Τρια χρονια γεματα εμπειριες. Με πολλα επιτευγματα, γνωριμιες, χαρες....αλλα και αρκετες συγκρουσεις, διαπληκτισμους και στεναχωριες για ενα καλυτερο μελλον του ελευθερου επαγγελματια και του αλεξανδρινου πολιτη. Κραταω μονο τις ευχαριστες στιγμες που ηταν κατα συντριπτικη πλειοψηφια οι περισσοτερες.
Στις ερχομενες εκλογες του Εμπ. Συλλ. Αλεξ. δεν θα συμμετασχω.Να ευχαριστησω θερμα,για ακομη μια φορα, ολους τους συναδελφους μου,που για τρια χρονια με ειχαν εκλεξει στην τιμητικη θεση του Γεν. Γραμματεα. Ευελπιστω να ανταποκριθηκα στις απαιτησεις της θεσης αυτης.Να ευχαριστησω τους αμεσους συνεργατες μου που καθημερινα πασχιζαμε για "το καλυτερο". Ειδικη μνεια ομως αξιζει η συζυγος μου, Xrysa Hatzopoyloy , που ολα αυτα τα χρονια, με στηριξε (και με υπεμεινε) απ την πρωτη μεχρι την τελευταια στιγμη.Προτρεπω ολους τους νεους να ασχοληθουν με τα κοινα γιατι, το καλυτερο μελλον, ξεκινα απο σενα τον ιδιο κι οχι απ τους αλλους.
Συνηθως, λενε, οταν τελειωνει ενα ταξιδι....αρχιζει ενα αλλο....! ! !

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger