Home » , » ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΟΑΕΕ

ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΡΟΠΟΥ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΟΑΕΕ

Written By VALTOS on Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 | 9:40 π.μ.

Ε.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, (ΦΕΚ 2491Β), η Υπουργική Απόφαση 15712/234/Φ10035/10-9-2014, που θεσμοθετεί πλέον τη μηνιαία καταβολή εισφορών στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ).

Σύμφωνα με την απόφαση, από την 1η Μαρτίου του 2015, οι εισφορές θα καταβάλλονται από τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ κάθε μήνα, έως το τέλος του επόμενου μήνα εκείνου στον οποίο ανάγονται. Από την πρώτη ημέρα του μεθεπόμενου μήνα, καθίστανται ληξιπρόθεσμες και υπόκεινται σε επιβαρύνσεις, σύμφωνα με τις ισχύοντα κάθε φορά.

Οι μηνιαίες εισφορές, με κάθε απαραίτητο για την πληρωμή στοιχείο, αναρτώνται στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΕ. Ο Οργανισμός φροντίζει για τη γνωστοποίηση της ανάρτησης, με κάθε πρόσφορο ηλεκτρονικό μέσο.

Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι όλοι οι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ πρέπει να εγγραφούμε υποχρεωτικά στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιστότοπου του Οργανισμού. Όλοι οι εγγεγραμμένοι πλέον ασφαλισμένοι πιστοποιούνται με τις ισχύουσες κάθε φορά νόμιμες προδιαγραφές και διαδικασίες, προκειμένου να ενημερώνονται για τις μηνιαίες υποχρεώσεις τους.

Για οποιαδήποτε εξέλιξη επάνω στο θέμα αυτό, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

ΤΟ Δ.Σ.


Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger