Home » » ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ (ΦΩΤΟ)

ΚΑΡΑΜΠΟΛΑ ΜΕ ΝΤΑΛΙΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 | 10:33 π.μ.

Μεγάλη καραμπόλα σημειώθηκε λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί της Τετάρτης (22/10/2014) στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Όλα συνέβησαν στο ύψος της Αττικής Οδού όταν οδηγός νταλίκας έριξε το όχημα στο διάζωμα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καραμπόλα οχτώ οχημάτων, ενώ σακιά με αλεύρι που μετάφερε το φορτηγό έπεσαν πάνω σε αυτοκίνητα.



Από το τροχαίο έχουν τραυματιστεί δύο άτομα, χωρίς ωστόσο, να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους. Στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της Πυροσβεστικής, για τυχόν απεγκλωβισμό οδηγών. Ωστόσο, ευτυχώς, από τη σύγκρουση δεν υπήρξε εγκλωβισμένος.



Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταλίκα φαίνεται να παρουσιάσε πρόβλημα στο σύστημα πέδησης, με τον οδηγό να ρίχνει το όχημα στο διάζωμα προκειμένου να αποφύγει τυχόν τραγωδία.

Αυτή την ώρα στο σημείο παρατηρείται κυκλοφοριακό "έμφραγμα" με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρά χιλιομέτρων, καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο στην αριστερά λωρίδα στο ύψος του τροχαίου.

Υπενθυμίζεται, ότι το νέο τροχαίο, στο οποίο "πρωταγωνιστεί" για άλλη μία φορά νταλίκα έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στην Εγνατία Οδό.



Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger