Home » » ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΗΜΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ Η ΗΜΑΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Written By Noula on Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014 | 12:06 μ.μ.



Σε πλήρη ετοιμότητα η Ημαθία για την αντιμετώπιση έκτακτων χειμερινών καιρικών φαινομένων. Συνεδρίασε το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας 


Την ετοιμότητα του μηχανισμού της Π.Ε Ημαθίας και των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών ( ΕΛ.ΑΣ, Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, δήμοι, , δημόσιες υπηρεσίες, εθελοντικές οργανώσεις) εξέφρασαν οι  εκπρόσωποι τους, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Ημαθίας, η οποία έγινε το πρωί της Δευτέρας 8 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας.

Τον συντονισμό της οργάνωσης είχε ο προϊστάμενος του αντίστοιχου τμήματος πολιτικής προστασίας στην Ημαθία κ.Μπαρμπαρούσης. Στις προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση Καλαϊτζίδη για την εξεύρεση λύσεων σε επικίνδυνες  πλημμυρικά περιοχές, όπως ο Λουδίας ,αναφέρθηκε ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος κ.Τεληγιαννίδης.

Ακολούθησε τοποθέτηση και συζήτηση όλων των εκπροσώπων της Π.Ε Ημαθίας, των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, της ΕΛ.ΑΣ, του Στρατού, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης, των δήμων, των δημοσίων υπηρεσιών και των παρευρισκόμενων εθελοντικών οργανώσεων. Κοινή συνισταμένη όλων η όσο το δυνατόν καλύτερη και συντονισμένη δράση αντιμετώπισης τόσο των πλημμυρικών φαινομένων, όσο και των χιονοπτώσεων στην Ημαθία, ο οποία, όπως ανέφερε ο κ.Μπαρμπαρούσης, έχει ετοιμότητα, τόσο σε αλάτι, όσο και σε μηχανήματα αποχιονισμού, μετά τον σχετικό διαγωνισμό που ολοκληρώθηκε και  την σύμβαση που υπογράφεται εντός των ημερών με ιδιώτη.
                                                                   
                                                                             Ο Προϊστάμενος 
                                                                  
                                                                         Γ.Ι Μπαρμπαρούσης
                                                                         Γεωλόγος με Β΄ Βαθμό

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger