Home » » Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ

Written By VALTOS on Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 | 9:30 π.μ.


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του πολυχώρου Βαλκάν στην Νάουσα δόθηκε η πρώτη από τις τρείς συνεντεύξεις τύπου των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τον νομό Ημαθίας.
Οι 6 (Αντωνίου Χρήστος , Καρασαρλίδου Φρόσω , Λαπαβίτσας Κώστας , Ουρσουζίδης Γιώργος , Παπαγιαννούλη Ευη και Χαμπίδης Δημήτρης) υποψήφιοι έκαναν μια σύντομη αναφορά για την υποψηφιότητα τους και στην συνέχεια ακολούθησάν οι ερωτήσεις των τοπικών δημοσιογράφων.
Ο Χρήστος Αντωνίου υποψήφιος από την Αλεξάνδρεια αναφέρθηκε στο πρόβλημα της Βιομηχανίας Ζάχαρης στο Πλατύ , βιομηχανίας στρατηγικού σκοπού για την περιοχή που μόλις  χθες  απειλήθηκε με κατάσχεση η παραγωγή της από την τράπεζα Πειραιώς κάτι που θα είχε ως επακόλουθο το κλείσιμο , η παρουσία η δίκη μας και η αντίσταση των εργαζομένων το απέτρεψαν.

«δεν διεκδικούμε τις καρέκλες για να συνεχίσουμε το διεφθαρμένο πελατειακό κράτος που δημιούργησαν οι κυβερνήσεις των μνημονίων , έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια» είπε.
Ο Κώστας Λαπαβίτσας μίλησε για τα απαραίτητα τρία σημεία που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ , κούρεμα χρέους – άρση λιτότητας και καθαρά χέρια στην διακυβέρνηση της χώρας.
Στα προβλήματα των αγροτών αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δ. Χαμπίδης ενώ η κ. Φρόσω Καρασαρλίδου εστίασε στα τοπικά προβλήματα της Νάουσας.




o  Χρήστος Αντωνίου υποψήφιος απο την Αλεξάνδρεια



Καρασαρλίδου Φρόσω υποψήφια απο την Νάουσα

Ο Κώστας Λαπαβίτσας.





Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger