Home » » 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ - ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Written By VALTOS on Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 | 3:02 μ.μ.


Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκαν χθες τρεις συλλήψεις σε Βέροια και Νάουσα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και Νάουσας, για κατοχή ναρκωτικών. Συγκεκριμένα κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους λιγότερου από 10 γραμμάρια. Συγκεκριμένα:-Συνελήφθη χθες (28-02-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 35χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,8 γραμμαρίων.

-Συνελήφθη χθες (28-02-2015) το απόγευμα στη Νάουσα από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας και του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 28χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 3,4 γραμμαρίων.

-Συνελήφθη χθες (28-02-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Βέροιας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας 40χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger