Home » » ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Written By VALTOS on Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 | 6:09 μ.μ.


Τι μπορεί:
Να ασκεί πίεση και να συνεργάζεται με δημόσιες υπηρεσίες για την ευνοϊκότερη αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των ζώων και την επίλυση σοβαρών ζητημάτων που τα αφορούν.
Χρησιμοποιώντας την πείρα των διεθνών ζωοφιλικών Οργανώσεων των οποίων είναι μέλος, να πραγματοποιεί εκστρατείες υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και να συμβάλλει σε αυτές με παντός είδους δραστηριότητες.
Επίσης να περιθάλπει αδέσποτα ζώα που διατρέχουν άμεσο κίνδυνο.
Να εκπονεί και να εκτελεί προγράμματα ελέγχου γεννήσεων (στείρωση) και υγείας (εξετάσεις, εμβολιασμοί κλπ) αδέσποτων σκύλων καθώς και ελέγχου συμπεριφοράς επιθετικών σκύλων προς ανθρώπους ή άλλα ζώα.
Να προωθεί με όλες τις δυνάμεις του την υιοθεσία αδέσποτων ζώων. Σώζοντας ένα αδέσποτο, σώζεις μια ζωή.

Τι δεν μπορεί:
Να περισυλλέγει αδέσποτα ζώα αν ο δήμος στον οποίο βρίσκονται δεν έχει συνάψει συνεργασία μαζί της (σύμφωνα με τον Ν. 3170/2003)
Να ανταποκριθεί σε όλα τα αιτήματα των απελπισμένων ζωόφιλων πολιτών για βοήθεια πάσης φύσεως σε αδέσποτα ζώα, εφόσον ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΠΙΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Να βρίσκει οικογένειες για όλα τα αδέσποτα που περνούν από τους χώρους του. Γι' αυτό δυστυχώς και αναγκαστικά τα περισσότερα επιστρέφουν στο φυσικό τους περιβάλλον στους δήμους και στις γειτονιές από τις οποίες παρελήφθησαν με τις γνωστές σε όλους μας αγωνίες για την τύχη τους. Με τη δική σας ουσιώδη συμβολή μπορεί ένα αδέσποτο να βρει οικογένεια και να μην ξαναβρεθεί στο δρόμο.
Γι' αυτό γίνε εθελοντής, βοήθησε κι εσύ να σωθούν ζωές.
Share this article :

4 σχόλια:

  1. Κυρίες μου, αρκετά μας ζαλίσατε με τα φιλοζωικά σας αισθήματα. Προφανώς δεν καταλάβατε ότι οι πολίτες αντιμετωπίζουμε ανθρωπιστική κρίση, και εσείς εκεί το χαβά σας. Πάντα φταίνε οι άλλοι ο Δήμος, το Κράτος οι κακοί πολίτες και ένα σωρό δικαιολογίες. Αυτοί που αφήνουν τα κακόμοιρα ζώα στο δρόμο γιατί τώρα τα βαρέθηκαν δεν φταίνε πουθενά? Ασχοληθείτε λίγο με την φτώχεια και την ανέχεια που υπάρχει και μετά βλέπουμε και για τα βίτσια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης μπορεί να μην προκαλεί !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως φενετε ποιος δεν ειχε και ποιος δεν μεγαλωσε σκυλι ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΗΝΟΥΝ το σκυλο στο δρομο φευγουν με το αυτοκινητο ο σκυλοσ τρεχει στην βετσοπουλου του βγαζουν μια φωτογραφια και το στελνουν στα Μ Μ Ε ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ 2ΤΗΛΕΦΩΝΑ- ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΗ ΕΓΩ ΤΟ ΞΕΧΝΩ ΕΥΤΟ- ΚΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger