Home » » ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΕΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΕΛΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By VALTOS on Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015 | 3:28 μ.μ.


Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), υλοποιεί το Υποέργο 6 «Υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΕΣΕΕ», στο πλαίσιο των Πράξεων «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ – Α.Π. 7 & 8», οι οποίες είναι ενταγμένες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» (κωδ. ΟΠΣ: 445730 και 445731 αντίστοιχα) και συγχρηματοδοτούνται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Στο πλαίσιο των ανωτέρω Πράξεων, η ΕΣΕΕ πρόκειται να υλοποιήσει εκπαιδευτικά προγράμματα τα οποία απευθύνονται, κατά κύριο λόγο, σε αυτοαπασχολούμενους, επιχειρηματίες/εμπόρους και υποψήφιους εμπόρους/επιχειρηματίες.

Πρόκειται για εξειδικευμένα προγράμματα αναβάθμισης γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων με διττό στόχο:

α) Συστηματική παροχή γνώσεων και ανάπτυξη δεξιοτήτων σε κρίσιμα θέματα που άπτονται εργασιακού, οικονομικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος.

β) Ανάπτυξη θεμελιωδών οριζόντιων τεχνικών-επαγγελματικών και κοινωνικών δεξιοτήτων -«δεξιότητες σταδιοδρομίας»– και εκπαίδευση εργαζομένων για την ενδυνάμωση της προσαρμοστικότητάς τους στο σύνθετο και διαρκώς μεταβαλλόμενο διακρατικό εργασιακό περιβάλλον.

Στο πλαίσιο των παραπάνω Πράξεων, η ΕΣΕΕ θα υλοποιήσει Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης, διάρκειας 70 ωρών, από τις οποίες οι 35 ώρες καλύπτονται από διδασκαλία στην αίθουσα και οι 35 ώρες διαμέσου διαδικτύου (e-learning), στο ΚΕΚ-Κ.Α.ΕΛ.Ε. Αλεξάνδρειας, ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη και ώρες από 16:00 έως 21:00.

Το θεματικό αντικείμενο και ο τόπος υλοποίησης του παραπάνω Προγράμματος Δια Βίου Εκπαίδευσης, έχουν ως εξής:
ΘΕΜΑΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ
ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTΟΣ  ΔΙΑ ΒΙΟΥ
 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΔΒΕ)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΠΟΛΗ
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΚΩΔΙΚΟΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ (ΠΔΒΕ)

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ
 ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
ΑΞΟΝΑΣ
ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
ΠΔΒΕ 6
Κοινωνική Οικονομία & Καινοτόμες Μορφές Επιχειρηματικότητας
Κεντρική Μακεδονία
Αλεξάνδρεια
ΠΔΒΕ 6.8
1/4/2015
1
ΑΠ8

Οι συμμετέχοντες στα Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης της ΕΣΕΕ δεν θα έχουν καμία οικονομική επιβάρυνση. Επισημαίνεται πως οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, δεδομένου ότι τμήμα της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί μέσω ειδικής διαδικτυακής εκπαιδευτικής εφαρμογής (e-learning).

Κάθε εκπαιδευόμενος/η θα αξιολογείται για την επίδοσή του, τις γνώσεις και τις δεξιότητες που κατέκτησε σε κάθε μαθησιακό αντικείμενο. Με την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φοίτησής του θα του απονέμεται Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Αιτήσεις συμμετοχής θα παραλαμβάνονται έως τη συμπλήρωση τμημάτων (20-25 εκπαιδευόμενοι ανά τμήμα) και το αργότερο έως και τηνΔευτέρα 30 Μαρτίου 2015.

Τρόποι υποβολής των Αιτήσεων:

1. μέσω e-mail στην ηλ. διεύθυνση: alexandria@kaele.gr με θέμα: «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» και επισυνάπτοντας συμπληρωμένο το έντυπο της “Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ”,

2. μέσω e-mail στην ηλ. διεύθυνση: orizonties@esee.gr με θέμα: «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» και επισυνάπτοντας συμπληρωμένο το έντυπο της “Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ”,

3. μέσω ταχυδρομείου ή ιδιοχείρως στην έδρα της ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, Γραφείο Helpdesk«ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ», Μητροπόλεως 42, 1ος όροφος, TΚ 10563, Αθήνα), σε φάκελο με ένδειξη «Αίτηση συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ» ή στο ΚΕΚ-Κ.Α.ΕΛ.Ε. της Ε.Σ.Ε.Ε. Παράρτημα Αλεξάνδρειας, Νικ.Πλαστήρα 81, 2ος όροφος.

Οι αιτήσεις πρέπει να έχουν παραληφθεί αποδεδειγμένα εφόσον στάλθηκαν με ταχυδρομείο ή κατατέθηκαν ιδιοχείρως μέχρι την καταληκτική ημερομηνία, δηλαδή έως την Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να προμηθευτούν την “Αίτησης Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Δια Βίου Εκπαίδευσης – ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ”, καθώς και λοιπές πληροφορίες, στην ιστοσελίδα της ΕΣΕΕ: www.esee.gr > ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ > Ε.Π. "Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση" > Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος > ΟΡΙΖΟΝΤΙΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για εκπαιδευόμενους.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με:

- την κ. Ταμπουρίδου Δήμητρα στο τηλέφωνο 2333028010

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger