Home » » ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΝΠ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΠΝΠ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

Written By VALTOS on Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 | 7:47 μ.μ.


Η απόφαση της κυβέρνησης για μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων των Δήμων στην ΕτΕ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ήταν το κυρίαρχο θέμα κατά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας.
Το σώμα καταδίκασε ομόφωνα την απόφαση της κυβέρνησης και συντάχθηκε με την απόφαση της ΚΕΔΕ για κινητοποιήσεις ενώ αποφασίστηκε να παραδοθεί και σχετικό ψήφισμα.
Το δικό του ψήφισμα κατέθεσε προς ψηφοφορία ο Χρήστος Αλευράς ενώ απουσίαζε από την συνεδρίαση ο Γιώργος Σπυρίδης.

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση να μην δοθεί ο λόγος στον Αναπληρωτή Γραμματέα Ν.Ε  του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Αντωνίου ο οποίος είχε κληθεί να εκπροσωπήσει το κυβερνών κόμμα.
Προκαλεί ερωτηματικά η άρνηση για κατάθεση της κυβερνητικής άποψης σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα τόσο από τον Δήμαρχο όσο και από τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων την στιγμή που οι περισσότεροι «ανεξάρτητοι» δήμαρχοι επέλεξαν να εξαντλήσουν την επαναστατικότητα τους σε αυτή την απόφαση της κυβέρνησης.

Ευχόμαστε να είναι αυτή η αρχή για Δήμους που αντιστέκονται όταν στα προηγούμενα χρόνια και παρά τις περικοπές τάξεως 60% σε πόρους και προσωπικό οι Δήμοι σφύριζαν αδιάφορα στα χρέη που συσσωρευόταν ενώ μόλις λίγες μέρες πριν η κυβέρνηση ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΚΕΔΕ και συμπεριέλαβε και τα χρέη προς ΟΤΑ στην ρύθμιση 100 δόσεων .
Share this article :

2 σχόλια:

  1. oi dhmokrates anexarthtoi dhmarxoi krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν εκπλήσσομαι. Νιώθω θυμό για την απόφαση του Δημάρχου , που έχει και την πλειοψηφία να μην δώσει το λόγο στον Αν Γραμματέα τις ΝΕ Χρήστο Αντωνίου, να μεταφέρει τις θέσεις τις Κυβέρνησης για το επίμαχο θέμα. Και μπαίνει το ερώτημα : Αφού δεν επρόκειτο να του δώσουν το λόγο με ποιο σκοπό τον κάλεσαν? Μήπως για να ακούσει τις μπουρδολογίες τους? Και αλήθεια για ποιόν ανεξάρτητο Δήμαρχο μιλάτε? Αμετανόητος δεξιός είναι ο τύπος. Στο δεύτερο γύρο τον εκλογών εκλιπαρούσε να του δώσουμε τους ψήφους μας, κάποιοι από εμάς δυστυχώς το κάναμε, και τώρα έφτασε στο σημείο να μην δέχεται να μας ακούσει . Βέβαια αυτή η συμμαχία ΝΔ- ΠΑΣΟΚ όταν χρειάζονται κάποια παρέμβαση για θέματα του Δήμου το παίζουν ανάλογα με την περίσταση. Φυσικά δεν περίμενα και κάτι καλύτερο από τον Γκυρίνη, άλλωστε ο τρόπος Διοίκησης φανερώνει αλαζονεία και ωχαδερφισμό. Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει ο Αχάριστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger