Home » » ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ:ΣΥΒΟΤΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ:ΣΥΒΟΤΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

Written By VALTOS on Τρίτη 21 Απριλίου 2015 | 4:10 μ.μ.


Τα Σύβοτα είναι παραθαλάσσιο χωριό στα νότια του νομού Θεσπρωτίας. Τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Κυριότερες παραλίες της περιοχής είναι η Μικρή και Μεγάλη Άμμος, η Μπέλλα Βράκα, η Ζάβια, το Μεγάλο Στάφο και η Πλαταριά. Μία επίσης όμορφη παραλία των Συβότων είναι η πισίνα.(Το όνομά προήλθε από τα νερά της επειδή είναι σαν αυτά της πισίνας).Για να πάει κανείς εκεί χρειάζεται σκάφος/βάρκα ή αν δεν έχει μπορεί απλώς να νοικιάσει από μια παραλία ή από το λιμανάκι των Συβότων .Άλλη λύση είναι να πάει με καραβάκι που κάνει βόλτες στις παραλίες και σε διάφορα άλλα μέρη στα Σύβοτα.Φυσικά υπάρχουν και άλλες πολλές μικρές παραλίες που πηγαίνεις επίσης με σκάφος.

Τα Σύβοτα αποτελούν μία περιοχή γεμάτη από δραστηριότητες. Όσοι αποφασίσουν να περάσουν τις διακοπές τους εκεί, δε θα πρέπει να παραλείψουν τις παρακάτω:
• Kαταδύσεις
• Iστιοπλοΐα
• Εκδρομές στους Παξούς, στην Πάργα καθώς και στα γύρω χωριά.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να ενοικιάσετε ένα φουσκωτό σκάφος και να προγραμματίσετε μία διήμερη εξόρμηση στις γαλαζοπράσινες παραλίες της Ηπείρου.
Ξεκινείστε από τα Σύβοτα και συνεχίστε την απόδραση σας στο σύμπλεγμα των νησιών,ι δοκιμάζοντας να κάνετε κατάδυση ή απλώς μια βουτιά με μάσκα με σκοπό να θαυμάσετε τον υπέροχο βυθό.





Share this article :

2 σχόλια:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger