Home » , , » ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ;

ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ;

Written By VALTOS on Πέμπτη 30 Απριλίου 2015 | 11:00 π.μ.


Θυμόμαστε όλοι τις απίστευτες στιγμές γέλιου που μας πρόσφεραν απλόχερα οι Βουλευτές της ΝΔ στην Ημαθία Βεσυρόπουλος και Τσαβδαρίδης με τα αλήστου μνήμης δελτία τύπου που επίλυαν πραγματικά προβλήματα του τόπου μας με «φανταστικό» τρόπο κατόπιν ενεργειών τους.
Είχαν φτάσει στο σημείο να συναγωνίζονται για την ανακοίνωση της επίλυσης των τοπικών θεμάτων αδιαφορώντας για την εικόνα ανταγωνισμού που έβγαζαν προς τα έξω ή της γελοιοποίησης των ίδιων για προβλήματα που επιλύονταν μόνο στα δελτία τύπου αλλά παρέμεναν στην καθημερινότητα του πολίτη.
Η σχέση των πολιτικών με τα ΜΜΕ είναι σχέση εξάρτησης , όταν μάλιστα μιλάμε για την εποχή του διαδικτύου και των fast news τότε η ταχύτητα μετράει και οδήγησε τους «Διόσκουρους»  της ΝΔ στην Ημαθία αρκετές φορές να χάσουν τον έλεγχο μέσα στην βιασύνη τους.
Το δυστύχημα είναι πως πολύ γρήγορα οι νέοι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία ξεκίνησαν να κάνουν χρήση των επικίνδυνων αυτών πρακτικών με αποτέλεσμα να βγάζουν προς τα έξω μια εικόνα που δεν συνάδει με την αριστερά.
Ελπίζω στο επόμενο διάστημα να δούμε κοινές ενέργειες για ορισμένα σοβαρά ζητήματα της Ημαθίας και το κυριότερο να δούμε δελτία τύπου που θα αφορούν την επίλυση των τεράστιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Ημαθίας.


Μίχος  Στέργιος
Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger