Home » » ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΔΑΠ - ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΔΑΠ - ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ

Written By Noula on Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 | 11:25 π.μ.


Στο συνέδριο της ΚΕΔΕ για τις κοινωνικές δομές που πραγματοποιήθηκε στην Χαλκιδική  παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι των ΚΔΑΠ και του Βοήθεια στο σπίτι με μία δυναμική παρουσία ζητώντας την διασφάλιση της λειτουργίας των κοινωνικών προγραμμάτων των δήμων μέχρι την ένταξή τους στο νέο ΕΣΠΑ 2014-2020 και την μονιμοποίηση του προσωπικού με σταθερές σχέσεις εργασίας.

Λίγο πριν από την έναρξη, ενώ ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Βούτσης, ανέβαινε τα σκαλιά του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιείται το συνέδριο, συμβασιούχοι από τις κοινωνικές δομές «Βοήθεια στο σπίτι», ΚΔΑΠ, κ.ά. που είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν, τον σταμάτησαν και είχαν διάλογο μαζί του. 

Μεταξύ άλλων του ζήτησαν να τους ενημερώσει σχετικά με το τι πρόκειται να γίνει με τα ζητήματα που τους αφορούν  και αν οι συμβάσεις τους θα μετατραπούν σε αορίστου χρόνου. Ο κ. Βούτσης τους απάντησε ότι «όλα θα γίνουν όπως τα είχαμε πει προεκλογικά. Είμαστε ακόμη στους πρώτους τρεις μήνες διακυβέρνησης, αλλά όλα θα γίνουν όπως είχαμε δεσμευτεί». 







Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger