Home » » ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΛΑΠΑΒΙΤΣΑΣ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By VALTOS on Πέμπτη 14 Μαΐου 2015 | 11:34 μ.μ.


Αιφνιδίασε πολλούς, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησή του στην πρώτη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Λαπαβίτσας.

Ο Λαπαβίτσας, απάντησε ουσιαστικά στην...

πρόταση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Λοβέρδου, να συμπεριληφθεί και η τρέχουσα περίοδος στην Εξεταστική Επιτροπή, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι τέτοιο στην περίπτωση που χρειαστεί.

"Για μένα έχει προσωπικά σημασία να μπούμε στην ουσία του μνημονίου και τι αυτό έφερε, παρά στην... περιοδολόγηση. Η περιοδολόγηση δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία είναι η πλευρά του πολιτικού, είναι εκ προιμίου ταξινόμηση της ευθύνης. Δηλαδή, θέλει να δείξει κανείς ότι στην δική μου περίοδο πήγαν όλα έγιναν καλά και μετά ήρθαν όλα τα προβλήματα. Δεν είναι ακριβώς έτσι", είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.


"Αν μπούμε στην ουσία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι ακριβώς έγινε και αυτό, συμφωνώ, μπορεί να μας οδηγήσει και μέχρι το σήμερα. Δεν θα βάλουμε γκιλοτίνα στο θέμα αυτό. Όλα ανοιχτά, θα τα θέσουμε και θα δούμε τι φταίει, ποιος φταίει, τις ευθύνες υπάρχουν και που πρέπει να αποδοθούν", τόνισε.
Δείτε το Βιντεο:



Share this article :

1 σχόλιο:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger