Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Written By VALTOS on Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 | 6:07 μ.μ.


Σύμφωνα με τον Ν.3852/2010 “Πρόγραμμα Καλλικράτης” (παρ.4 άρθρο.61), υποχρεωτικά αναρτώνται στον ιστότοπο του Δήμου οι δηλώσεις των περιουσιακών καταστάσεων του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Μπορεί ο νόμος να μην εφαρμόζεται μέχρι σήμερα στο ακέραιο παρόλα αυτά ορισμένοι  δείχνουν να συμμορφώνονται με αυτή την υποχρέωση τους , ας δούμε ποιοι είναι και τι δηλώνουν.
Αλεξόπουλος Νίκος – Συνταξιούχος , ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος Οικονομικών στην δήλωση του για το οικονομικό έτος 2014 δηλώνει ως εισόδημα από κάθε πηγή 25.821 ευρώ ενώ η σύζυγος του 5.613 ευρώ.
Ο Κιρκιλιανίδης Γιάννης αγρότης δηλώνει με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου και ως μέλος Οικ. Επιτροπής ως φορολογητέο εισόδημα για το 2014 το ποσό των 5.600 ευρώ ενώ από αγροτικές ενισχύσεις δηλώνει άλλες 26.600.

Ο Συρόπουλος Δημήτρης στρατιωτικός , πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δηλώνει ως έσοδα για το οικονομικό έτος 2014 το ποσό των 17.899 ευρώ ενώ η σύζυγος δηλώνει 10.337.
Ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑ Σταυρής Εμμανουήλ δηλώνει για το οικονομικό έτος του 2014 5.517 ευρώ ενώ η σύζυγός του δηλώνει 11.564 εκ των οποίων 3.740 αφορολόγητα.
Τέλος ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μπρουσκέλης Νικόλαος , Ιατρός δηλώνει για το οικονομικό έτος 2014 ως εισόδημα από κάθε πηγή 9.950 ευρώ ενώ η σύζυγος δηλώνει 16.058.

Περιμένουμε την δήλωση του Δημάρχου κ. Γκυρίνη και όσων άλλων υποχρεούνται να αναρτήσουν τις φορολογικές τους δηλώσεις για να τις παρουσιάσουμε.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις στην σελίδα του Δήμου εδώ
Share this article :

5 σχόλια:

  1. αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ με εκαναν και γελασα παλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν δεν ντρεπεστε ρε ξεφτυλες. Δηλαδη εγω που ειμαι στο μεροκαματο 3-4 μηνες τον χρονο , δηώνω πιο πολλα απο ανθρωπο που εχει επιχειρηση μικρη ή ειναι γιατρος? Ποιος απο αυτους θελει να αλλαξουμε να το δηλωσει εδω. Να παρω εγω την θεση του και αυτος την δικη μου. Διοτι συμφωνα με αυτα που δηλωνουν εγω βγαζω ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ!!! Να αλλαξουμε κυριοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΚΑΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΩΠΟΛΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ -ΤΟ Ε1 ΚΑΙ Ε9 ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΟΠΑΙΔΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΦΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ -ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ- ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ----ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ====

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γρήγορα να βγάλουμε έναν δίσκο να βοηθήσουμε τους καημένους τους πάμφτωχους δημοτικούς συμβούλους. Η ντροπή κύριοι δεν βλάπτει. Αλλά για εσάς η λέξη ντροπή μάλλον είναι άγνωστη. Αλήθεια μπορείται να παραιτηθείται του μισθού σας και να τον δώσετε σε έναν φτωχό (εσείς που λαμβάνετε μισθό εννοείται). Ντροπή και αίσχος δημοτικοί βολεμένοι σύμβουλοι της τσέπης σας και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πίσσα μπράβο να πούμε Για τον Καλλικράτη ακόμα και για τον Ραγγουση προσωπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger