Home » , , » ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΥΣΙΟΙ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By VALTOS on Κυριακή 17 Μαΐου 2015 | 10:23 π.μ.


Μια από τα ίδια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλεξάνδρειας το απόγευμα της Παρασκευής.
Στα προ ημερήσιας διάταξης θέματα που διήρκησαν για περισσότερο από 1:30 ώρα επικράτησε για ακόμα μια φορά η ανάγκη των προσωπικών και πολιτικών φιλοδοξιών με πυροτεχνήματα , αναμάσημα θεμάτων που παραμένουν άλυτα χρόνια ενώ χαρακτηριστικό είναι πως για θέματα που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη όπως αυτό των κουνουπιών που ανέδειξε ακόμα μια φορά ο κ. Αλευράς δεν διαφαίνεται λύση ακόμα και αν η συζήτηση διαρκούσε ολόκληρη την νύχτα.
Ακόμα μια βόμβα του κ. Μπασδεκόπουλου για την ΔΕΥΑΛ για «περίεργη» περίπτωση του πρατηρίου AVIN στο ύψος του Πλατάνου για το όποιο κατηγόρησε ευθέως τον πρώην Πρόεδρο κ. Τζίλα πως χάρισε τεράστια πόσα καθώς επί ημερών του το εν λόγο πρατήριο καυσίμων πλήρωνε απλά το πάγιο (9 ευρώ μηνιαίος) όταν με την νέα διοίκηση έχουν καταγραφεί καταναλώσεις νερού που ξεπερνούν τα 15 χιλιάδες ευρώ σε δύο μήνες.
Ο κ. Τζίλας που βρισκόταν στο ακροατήριο αντέδρασε έντονα με τον κ. Δημητριάδη πάντως να τον αδειάζει καλώντας την νυν διοίκηση να πάει το θέμα στον εισαγγελέα…….πολύ αμφιβάλουμε αν θα δούμε κάτι τέτοιο καθώς η πρόταση εδώ και καιρό του κ. Σπυρίδη να γίνει μια ξεχωριστή συνεδρίαση για τα «σκάνδαλα» της ΔΕΥΑΛ έχει πέσει στο κενό.

Τα αποθεματικά του Δήμου δεν θα μεταφερθούν σε ειδικό λογαριασμό μέχρι να δούμε την απόφαση της ΚΕΔΕ  διαμήνυσε ο Δήμαρχος κ. Γκυρίνης  που ανέφερε πως το σύνολο των Δήμων κρατάει στάση αναμονής με τον κ. Σπυρίδη να τον διορθώνει λέγοντας πως πολλοί Δήμοι και Περιφέρειες ήδη μετέφεραν τα αποθεματικά ανάμεσα του ο Δήμος Βέροιας αλλά και ο Δήμος Θεσσαλονίκης «οι περισσότεροι πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ» αντέτεινε ο κ. Γκυρίνης «ενώ εσείς είσαστε ανεξάρτητοι» απάντησε ο Σπυρίδης.
Την παραίτηση Αλεξόπουλου προσπάθησε να στηλιτεύσει ο Κ. Παράσχος με ένα ακατανόητο τρόπο , διαβάζοντας ένα μακροσκελές άρθρο του κ. Τασιόπουλου και προκαλώντας τον εκνευρισμό του Δημάρχου που προσπάθησε να τον διακόψει , ο Πρόεδρος κ. Μπρουσκέλης δεν επέτρεψε στον Δήμαρχο να πάρει τον λόγο μέχρι να τελειώσει ο κ. Παράσχος δείχνοντας πως κρατάει ίσες αποστάσεις προς όλους.
Το θέμα όμως που έβαλε φωτιά στο Δ.Σ είχε να κάνει με τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου στον οποίο όπως αποκάλυψε ο κ. Σπυρίδης και η κ. Μοσχοπούλου υπήρχε «φωτογραφική « πρόβλεψη που επιτρέπει σε απόφοιτο Γεωπονίας να γίνει προϊστάμενος του τμήματος Πληροφορικής.

Ο Δήμαρχος έδειξε και πάλι να χάνει την ψυχραιμία του ενώ τελικά «πέρασε» κατά πλειοψηφία με τον κ. Ι. Χαλκίδη να καταψηφίζει.
Share this article :

5 σχόλια:

  1. Απόλυτο δίκαιο είχε ο σύντροφος Γιώργος Σπυρίδης που καταψήφισε τον οργανισμό εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου , διότι πραγματικά πρόκειται για φωτογραφική διάταξη που προβλέπει Γεωπόνος να γίνει προϊσταμένη πληροφορικής!! Αυτό μεταξύ πολλών άλλων συνέτειναν και στην παραίτηση Αλεξόπουλου αφού η εν λόγω γεωπόνος έχει την εύνοα τις ειδικής συνεργάτης του Δημάρχου. Ντροπής πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε, αφού είναι ειδική συνεργάτης του δημάρχου όπως λες, αυτό σημαίνει ότι δεν ανήκει στους υπαλλήλους. Και δεν έχει να κάνει με αυτήν η υπόθεση. Ο ειδικός συνεργάτης προσλαμβανεται όπως λέει ο νόμος απευθείας από τον δήμαρχο και δεν ανήκει στο προσωπικό του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε 7:32 διάβασε προσεκτικά να καταλάβεις τι γράφω. Έχει την εύνοα τις ειδικής συνεργάτης του Δημάρχου γράφω. Κατάλαβες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΟΥΤΕ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΤΑΙΔΟΥ. ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ.
    ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΚΑΙΝΑ ΠΑΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΓΚΥΡΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΣΚΕΤΟ ΔΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Η Π ΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΡΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δηλαδη εκτος της διαχρονικα ¨προστατευομενης¨ δημαρχων και εργολαβων, τωρα αλλαζουμε και για την ¨αντ αυτης¨ τον κανονισμο; Παναγιωτη σε πηρε σβαρμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger