Home » » ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ «ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ «ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By VALTOS on Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 | 7:28 μ.μ.



Μια κατασκευή που πιθανολογούμε πως πρόκειται για μια ιδιότυπη μίνι παιδική χαρά εμφανίστηκε μέσα σε λίγες ημέρες στο κέντρο της Αλεξάνδρειας στο χώρο μπροστά απο το  Πνευματικό Κέντρο και λίγα μέτρα μακριά από κεντρικό καφέ της πόλης.
Το «έργο» όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες περιλαμβάνει φράχτη και φωτισμό και είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεται σε δημόσιο χώρο.
Το «έργο» πάντως σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιωτικής πρωτοβουλίας και έχει προκαλέσει την αντίδραση της δημοτικής αρχής.




Share this article :

11 σχόλια:

  1. Ας το έφτιαχνε ο Δήμος, αλλά αυτοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να αντιδρούν και να βλέπουν κινηματογραφο βλέπε δημαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαντε σκυλοι αλεστε.ο καθενας νομιζει οτι ειναι στο τσιφλικι του πατερα του.αλλα αφου δεν αντιδραει κ ο δημος , απο την αλλη ο καθενας οτι θελει κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....ενώ όλα τα υπόλοιπα μαγαζιά είναι καθόλα νόμιμα...βγαίνεις μία βόλτα στον πεζόδρομο και δεν χωράς να περάσεις από τα τραπέζια και τις καρέκλες...δεν το συζητώ αν θέλει να κατσει καποιος σε παγκακι..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ωρα ευθυνης του γκυρινη ηταν να μας λεει εν ολίγοις οτι τα παρκα ειναι ακατάλληλα οποτε οποιος εισέρχεται σε αυτα ειναι υπευθυνος και υπολογος ο ιδιος. Οσον αφορά τα τραπεζοκαθισματα στα καφε τζαμπα οι κιτρινες γραμμες που οριοθετουσαν. Ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ας ξεκινήσουμε με μια γενική παραδοχή: Οι πλατείες και τα πάρκα είναι εκ του Νόμου κοινόχρηστοι χώροι, ελεύθεροι για χρήση από κάθε πολίτη.

    Η παραχώρηση από το Δήμο των κοινόχρηστων πλατειών και πάρκων για εμπορική χρήση, έρχεται σε σύγκρουση με το δικαίωμα του κάθε δημότη να επισκέπτεται τα πάρκα και τις πλατείες του και να ψυχαγωγείται δωρεάν, χωρίς να πληρώσει αντίτιμο σε καταστηματάρχες.

    Επίσης, οι πλατείες χρησιμοποιούνται τακτικά από συλλόγους, φορείς, κόμματα, οργανώσεις για μαζικές εκδηλώσεις, πολιτικού, κοινωνικού ή πολιτιστικού χαρακτήρα. Όλοι οι κοινωνικοί και πολιτικοί αγώνες έχουν περάσει από τις πλατείες και αν χρειαστεί, θα επαναληφθούν αυτή τη φορά για την προστασία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μια και πληρωνει ο εν λογο κυριος και ιδιοκτητης ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΑΛ ... Απλα ντροπη και αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η εκτόξευση χολής είναι ανθρώπινο "προτέρημα". Ο χώρος που έγινε είναι πανέμορφος και μπράβο σε αυτούς που τον έκαναν. Βρίσκουν καταφύγιο τα μικρά παιδιά και μπορούν οι γονείς να πιουν έναν καφέ ήσυχοι και χωρίς άγχος.
    Αυτό έπρεπε να το είχε φτιάξει ο δήμος κανονικά. Από την άλλη να πουμε ότι στον χώρο αυτό δεν έβαλε τραπέζια για να αυξήσει το μαγαζί όπως κάνουν όλοι οι άλλοι στον πεζόδρομο. Αν πληρώνει ή όχι στον δήμο να του επιβληθούν τα νόμιμα όπως και σε όλους τους οφειλέτες. Η μονομέρεια είναι κακό πράγμα και κυρίως δεν είναι ...αριστερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στεεργιο παρε ττο παιδάκι σου και πανε μια βόλτα Αν όμως γουστάρεις να το γράψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον χωρο τον νοικιαζει ο δημος στον κ.κιτσιο και ως εκ τουτου εχει δικαιωμα να τον κανει οτι θελει. Ποσο μαλλον που εκανε και κατι ομορφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νικο που ησουν τοσο καιρο χαμενοσ διακοπεσ -------καλο γραψιμο == σε περιμεναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger