Home » , , » H ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ.

H ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ – ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΒΗΣΟΥΝ.

Written By VALTOS on Τετάρτη 20 Μαΐου 2015 | 7:36 μ.μ.


Φωτιές στην παράταξη του Δημάρχου κ. Γκυρίνη άναψε ο νέος εσωτερικός κανονισμός του Δήμου που ψηφίστηκε την Παρασκευή στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο λόγος;
Η ευνοϊκή όπως φάνηκε μετά από ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της Συνεργασίας Πολιτών κ. Σπυρίδη αλλαγή στον κανονισμό που δίνει το δικαίωμα σε υπάλληλο με Π.Ε Γεωπονικής να γίνει προϊστάμενος στο αυτοτελές τμήμα Πληροφορικής και Προγραμματισμού του Δήμου.
Πανικός για ένα θέμα το οποίο θα είχε λήξει αν ο Δήμαρχος δεν έχανε την ψυχραιμία του.
Εκ των υστέρων προσπαθούν να τα μαζέψουν στην παράταξη του Δημάρχου με διαρροές και «ανώνυμα» σχόλια στον τοπικό τύπο.
Είναι νόμιμο , το ίδιο συμβαίνει και στον Δήμο Θεσσαλονίκης , δεν είναι «φωτογραφική» η αναφορά και πολλά άλλα για να αποδείξουν αυτό που παραδέχεται ο ίδιος ο Δήμαρχος στο Δ.Σ και φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω βίντεο από το alexandreia-gidas.gr
«μέσα στο τμήμα προγραμματισμού υπάρχει μία γεωπόνος την οποία τοποθέτησε ο κ. Δημητριάδης η οποία έχει ανεβάσει την γνώση της σε πολύ υψηλό επίπεδο , να μην αξιοποιηθεί;» , αυτά είναι τα ΑΚΡΙΒΗ λόγια που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος.

Ας κρίνει ο καθένας τα υπόλοιπα , για εμάς η μεγαλύτερη ενόχληση υπήρξε το «εμείς το φέρνουμε και το ψηφίζουμε , αν δεν σας αρέσεις καταψηφίστε το» , φράση που όπως μαθαίνουμε ενόχλησε και αρκετούς μέσα στην παράταξη.

Δείτε το βίντεο : 


         
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger