Home » » Επαφές της βουλευτού Φρόσως Καρασαρλίδου για συνέχιση χρηματοδότησης για τον δρόμο Νάουσα - Πατρίδα

Επαφές της βουλευτού Φρόσως Καρασαρλίδου για συνέχιση χρηματοδότησης για τον δρόμο Νάουσα - Πατρίδα

Written By VALTOS on Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 | 2:46 μ.μ.


Επίσκεψη στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε την Τρίτη η βουλευτής του νομού μας Φρόσω Καρασαρλίδου με σκοπό να ενημερωθεί και να πληροφορηθεί για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον οδικό άξονα Σκύδρα - Νάουσα - Πατρίδα - Εγνατία, ένα έργο τεράστιας σημασίας για την περιοχή, που όμως καρκινοβατεί. 
Η βουλευτής συναντήθηκε με τον υπεύθυνο υπηρεσιακό παράγοντα ο οποίος της έκανε μια ενδελεχή ενημέρωση για το έργο. Ένα έργο που χωρίζεται σε τρία τμήματα και για την ώρα μόνο το κομμάτι ΣΣΝ - Πατρίδα είναι σε εξέλιξη, με κίνδυνο όμως να υπάρξει νέα εμπλοκή λόγω προσωρινής διακοπής της χρηματοδότησης. Για το τμήμα Πατρίδα - Εγνατία υπάρχει ήδη η εγκεκριμμένη από όλους τους εμπλεκόμενους Δημόσιους φορείς προκαταρκτική μελέτη που προβλέπει "κούμπωμα" του δρόμου στη Μέση και απομένει η ανάθεση της σύνταξης της οριστικής μελέτης, ώστε το έργο να είναι ώριμο για το επόμενο ΕΣΠΑ. Για το τμήμα ΣΣΝ - Σεβαστιανά έχει ολοκληρωθεί μεν η σχετική μελέτη και απομένει ο διαγωνισμός για την κατασκευή του έργου.

Επίσης για το τμήμα της σύνδεσης Κόμβου Μονοσπίτων-Νάουσα, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και μένει να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες απαλλοτριώσεις και η δημοπράτηση κατασκευής του έργου.

Η βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου θα επιδιώξει άμεσα συνάντηση με τον υπουργό Μεταφορών κ. Σταθάκη ώστε να συνεχιστεί η χρηματοδότηση του τμήματος Νάουσα - Πατρίδα και να εξεταστεί η δυνατότητα ένταξης των υπολοίπων τμημάτων στο νέο ΕΣΠΑ.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger