Home » , » ΠΟΤΑΜΙ…..ΤΟ «ΝΕΟ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

ΠΟΤΑΜΙ…..ΤΟ «ΝΕΟ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Written By VALTOS on Τρίτη 1 Ιουλίου 2014 | 6:26 μ.μ.

Το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος του Σ. Θεοδωράκη   πραγματοποιήθηκε στο (Λ)ΑΥΡΙΟ με το λογοπαίγνιο που χρησιμοποίησαν οι οργανωτές ώστε να θυμίζει αύριο , είναι ένα από τα τρικ που χρησιμοποίησαν ώστε να πείσουν όλους εμάς τους δύσπιστους για το καινούργιο που πραγματεύονται.
Η ανακοίνωση των εθελοντών του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Ημαθίας αναδεικνύει ακριβώς αυτή την προσπάθεια , βρίθει νεωτερισμών , φρεσκάδας , νεότητας και ας απουσιάζει παντελώς η ουσία τόσο από τα κείμενα όσο και από τα αποτελέσματα του συνεδρίου το οποίο παρακολουθήσαμε θέλοντας και μη ελέω ΜΕΓΚΑ και λοιπόν ΜΜΕ.

Ουσία και προτάσεις μπορεί να μην έχουμε λένε έχουμε όμως εθελοντές αντί για μέλη , επικεφαλή αντί για πρόεδρο και αυτά μόνο για αρχη……και αναμνηστικά μπλουζάκια έχουμε μην το ξεχάσω.
Αντί για αποφάσεις και ψηφίσματα κάνουμε γκάλοπ ενώ η συμμετοχικοτητα και ο πρώτος μεταξύ ισων τελειώνει εκεί που αρχίζει «το κόμμα του «ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ» Σταύρου Θεοδωράκη».
Παρθενογένεση ναι αλλά με αρκετούς βουλευτές και πολιτικάντηδες , όσο για τα μεγάλα συμφέροντα που λυμαίνονται τον τόπο μας αυτά ξεκίνησαν και τελείωσαν με την δολοφονία του Καποδίστρια μην ακούσει και κανένας Μπόμπολας και έχουμε άλλα!
Ας μην γελιόμαστε ο ρόλος για το ΠΟΤΑΜΙ ως κόμμα δεν είναι άλλος από το να λειτουργήσει ως ένα αποστραγγιστικό κανάλι υπό τον φόβο της δημιουργίας ενός λαϊκού ΠΟΤΑΜΟΥ  και σε πρώτη φάση επιτέλεσε το έργο του αν και με μικρότερα ποσοστά απ’ότι θα έλπιζε ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Σταύρος.
Όσο για τους υποστηρικτές που φωνασκούν μέσο κειμένων για την διαφορετικότητα του ποταμιού θυμίζουν μικρά παιδάκια που παίζουν τους εξερευνητές σε «στοιχειωμένα» σπίτια πιστεύοντας πως ανακαλύπτουν κάποιο μεταφυσικό μυστικό.

Το μεγαλύτερο ξεμπρόστιασμα όμως για το αντισυστημικό ΠΟΤΑΜΙ ήρθε από έναν ιδεολογικό συγγενή του τον νεοφιλελεύθερο Τζήμερο…….. «Αντισυστημικό κόμμα που το προβάλλει σε ζωντανή μετάδοση το κεντρικό κανάλι του συστήματος, αυτό ναι, πρώτη φορά γίνεται.» 

Μίχος Σ.
Share this article :

3 σχόλια:

  1. έλεος με τα ποτάμια τα ρυάκια και τους λοιπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Π.ΜΕΛΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΟΧΙ ΚΕΦΑΛΟΧΩΡΙ ΟΥΤΕ ΡΥΑΚΙ ΛΕΓΕΤΕ ,,,, ΠΟΤΑΜΙ ΜΕ ΔΥΟ ΟΧΘΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ..............ΑΛΛΑ ΙΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ .....ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ..........ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΜΑ,,,,, ΞΗΡΑΣΙΑ ΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ Α ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΩΔΟΡΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΗΛΙΟΒΑΣΗΛΕΜΑ ,,,,,ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ,,,,,,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ

      Διαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger