Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ : ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ

Written By VALTOS on Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 | 6:55 μ.μ.


Δεν γνωρίζουμε αν αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία ή ο Δήμος Αλεξάνδρειας «αντέγραψε» κάποιο «πετυχημένο» μοντέλο όπως στην περίπτωση των πινακίδων που τοποθετήθηκαν στις παιδικές χαρές και δήλωναν πως η χρήση τους γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των γονιών (!!!).
Ο λόγος για τις πινακίδες που τοποθετήθηκαν πριν λίγους μήνες και ενημερώνουν τους οδηγούς πως απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων άνω των 20 τόνων από την γέφυρα του ποταμού Λουδία.

Η ιδέα της τοποθέτησης των πινακίδων ανήκει στην δημοτική αρχή με σκοπό  να αποτραπεί η διέλευση των φορτηγών από την πόλη μας που έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο καθώς και αρκετά ατυχήματα ορισμένα εκ των οποίων σοβαρά.
Φυσικά για όποιον κυκλοφορεί στην Π.Ε.Ο μόνο γέλιο προσφέρει η συγκεκριμένη πινακίδα καθώς η διέλευση των φορτηγών συνεχίζεται αμείωτη και αυτό γιατί δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή η απαγόρευση δεν έχει πραγματική ισχύ ή δεν γίνεται έλεγχος και επειδή βλέπουμε συχνά πυκνά ελέγχους της τροχαίας πιστεύουμε πως συμβαίνει το πρώτο επομένως καλό θα ήταν να αφαιρεθούν οι συγκεκριμένες πινακίδες.

Το ζήτημα μπορεί να λυθεί μόνο με την κατάργηση του σταθμού διοδίων του Αιγινίου ή την δραστική μείωση του αντιτίμου για τα φορτηγά στους σταθμούς Αιγινίου και Μαλγάρων και πρέπει να γίνει άμεσα γιατι παρά τα μικρά οφέλη για ορισμένους επιχειρηματίες το κόστος για τους δημότες είναι τεράστιο.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger