Home » » Τι συμβαίνει με τα οικογενειακά επιδόματα . . .;;;

Τι συμβαίνει με τα οικογενειακά επιδόματα . . .;;;

Written By VALTOS on Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015 | 10:16 π.μ.


Καμία ενημέρωση δεν υπάρχει από μεριάς του Υπουργείου Εργασίας για το πότε θα δοθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ σε 635.000 δικαιούχους ακόμη και σήμερα.

Το πρόβλημα έχει ανακύψει εδώ και ημέρες με τα 225 εκατ. ευρώ που απαιτούνται για την πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ να απουσιάζουν απο τα κρατικά ταμεία αφου υπήρχε μια μεγάλη δόση ύψους περίπου 400 εκατ ευρώ για την πληρωμή της δόσης στο ΔΝΤ. Πάντως οι δικαιούχοι που περίμεναν να μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους σήμερα Παρασκευή, δεν φαίνεται να πληρωθούν, παρά τις διαβεβαιώσεις που είχαν από αρμόδια κυβερνητικά στελέχη, όπως ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας κ. Νεφελούδης, ο οποίος έλεγε τη Δευτέρα ότι τα επιδόματα θα δοθούν ως την Παρασκευή 23 του μηνός και ότι η καθυστέρηση δεν οφείλεται στο ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα, αλλά σε γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να ρίχνει τις ευθύνες στο ΠΑΜΕ για την συμβολική κατάληψη δύο ημερών στο κτήριο του Υπουργείου. 

Κάτι που βεβαίως δεν ίσχυε αφού τα οικογενειακά επιδόματα σύμφωνα με τον νόμο έπρεπε να δοθούν εως και τις 20 Οκτωβρίου. Θεωρητικά βέβαια οι 635.000 μπορούν να διεκδικήσουν και προσαυξήσεις λόγω της καθυστέρησης εφόσον κινηθούν νομικά. Σειρά είχε πάρει ο καθόλα αρμόδιος Υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος με δηλώσεις του να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να πληρωθούν ακόμη και στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, δηλώνοντας ότι μέχρι να λήξει η προθεσμία πληρωμής του ΕΝΦΙΑ θα πληρωθούν ήτη στις 30 Οκτωβρίου 2015.

Πάντως ακόμη και σήμερα Παρασκευή δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση για το ποτε θα πληρωθούν.



Share this article :

2 σχόλια:

  1. Κρίμα τρ τΖίφρα, κρίμα και σε πιστέψαμε πολλοί. Χειρότερος απο τον σαμαρά είσαι . Εκτός και εαν αυτό ήθελες. Να γίνεις χειρότερος του σαμαρά και να εξαφανίσεις την αριστερά. Ειλικρινά ντροπή σου τΖίφρα. Αλήθεια το επίδομα αλληλεγγύης που το παίρνουν ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ πολλοί άσχετοι και αγοράζουν ουισκάκια, πατατάκια , κατεψυγμένες πίτσες και ένα σωρό άλλες χαζομάρες , θα το αφήσεις καμιά φορά 1-2 μέρες πίσω? Πιο ξεφτύλας ψοφάς τΖίφρα. Εύχομαι ολόψυχα η έντιμη (εαν υπάρχει) αριστερά να σε εξαφανίσει ρεμάλι του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger