Home » , , » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ…..ΖΗΤΩ!!!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ :ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ…..ΖΗΤΩ!!!

Written By VALTOS on Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015 | 6:10 μ.μ.


Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες με διθυραμβικούς τίτλους για την επιτυχία του Δήμου Αλεξάνδρειας.
Μάλιστα εκτός από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης «παίζει» και σε αρκετά από τα μεγάλα site , «ο Δήμος Αλεξάνδρειας έβαλε τα γυαλιά στους μεγάλους Δήμους της χώρας και αγοράζει με ευρωπαϊκά κονδύλια 4 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα BMW i
Στο άκουσμα της είδησης το μυαλό μας ταξίδεψε 2+ χρόνια πίσω όταν η Αλεξάνδρεια γινόταν Βαρκελώνη με την απόκτηση κοινόχρηστων ποδηλάτων αρκετά εκ των οποίων ηλεκτρικά.
«Βαρκελώνη η Αλεξάνδρεια» , «πολύ μπροστά η Αλεξάνδρεια» και άλλοι παρόμοιοι τίτλοι περιέγραφαν τότε την επιτυχία.

Δυστυχώς τα ποδήλατα δεν ήρθαν ποτέ.
Δεν θέλουμε να προϊδεάζουμε για κάτι αντίστοιχο , άλλωστε μικρή σημασία έχει μπροστά στο πραγματικό ζήτημα που κρύβεται κάτω από τους τίτλους……….η χρησιμότητα των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων σε ένα Δήμο όπως αυτός της Αλεξάνδρειας.
Το δυστύχημα είναι πως το άρθρο κατακεραυνώνει απόψεις σαν αυτές του γραφών  που θεωρούν μεγαλύτερες προτεραιότητες όπως τα σκουπίδια , το νερό ,την ανακύκλωση , τον πολιτισμό , τα σχολεία , τον φωτισμό κ.ο.κ.
Καλά τα gadget από το μέλλον , οφείλουμε να βλέπουμε μπροστά και σίγουρα να απορροφούμε τα κονδύλια της Ε.Ε , μπράβο στον Δήμο αλλά αναρωτιέμαι τι εικόνα έχουν οι Ευρωπαίοι για την Ελληνική Περιφέρεια και πως ορίζουν τις ανάγκες της χώρας μας.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον τα καινούργια BMW να αντέχουν τις λακούβες…….θα τους χρειαστεί.

Δείτε την είδηση gazzetta.gr
Share this article :

5 σχόλια:

  1. ο σοφός λαός μας λέει , τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πόροι του "πράσινου ταμείου" (όπως και του ΕΤΕΡΠΣ παλαιότερα) δεν προέρχονται από χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι λεφτά που πληρώνουν έλληνες φορολογούμενοι, φυσικά και νομικά πρόσωπα, για μια σειρά νομοθετημένων φόρων, τελών, προστίμων, εισφορών, παράβολων, κ.ά. Δεν τσεκάρεις, δεν μαθαίνεις, απλά αναμεταδίδεις από την... "Γκαζέτα", όπως και άλλοι. "Σημειωτέον" ΔΕΝ "είναι η πρώτη και μοναδική ως τα τώρα" πρόταση. Θα πάρουν και άλλοι δήμοι μέσω του ίδιου ταμείου. Ωστόσο, καλή και ωραία "η απόκτηση εντελώς δωρεάν τριών ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων". Ίσως βοήθησουν στις μετακινήσεις πολιτικού προσωπικού του δήμου, δημάρχου και αντιδημάρχων, που αρκούνται σε ρόλους επιστατών. (Δεν τους κακίζω, αυτό ξέρουν, ό,τι μπορούν κάνουν οι άνθρωποι. Τωρινοί και προηγούμενοι.) Από άλλα έχει ανάγκη ο δήμος Αλεξάνδρειας, όπως και κάθε μικρομεσαίος δήμος της "Καλλικρατείου" τοπικής αυτοδιοίκησης (sic). Καλημέρα! -BOD5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παροτι εχεις δικιο σε οσα γραφεις στο κειμενο, καλα ειναι να μην μεμψιμοιρουμε. Το γεγονος αυτο απο μονο του ειναι πολυ ωραιο και χαρηκα πολυ που πρωτοι εμεις θα εχουμε τετοια αμαξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η υπερβολή στην είδηση δεν μου αρέσε , φυσικά και είναι καλό αλλά δεν λύνει και τίποτα επι της ουσίας....επίσης όπως μαθαίνω δεν είμαστε η πρώτη πόλη που παίρνει τέτοια αμάξια ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες που ήδη υπέβαλαν προτάσεις , μάλλον η υπερβολή ήταν απο το gazzeta.gr και λίγο πολυ τσιμπήσαμε όλοι.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ VALTOS , εδώ τσιμπήσαμε απο το πρώτη φορά αριστερά ή και αχρηστερά (μπορείς να πεις), αυτό μας χάλασε? Λέω εγώ τώρα

      Διαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger