Home » , » 6 Μαιου... θα ψηφισουμε σαν προβατα η σαν λυκοι;

6 Μαιου... θα ψηφισουμε σαν προβατα η σαν λυκοι;

Written By VALTOS on Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 | 7:34 μ.μ.


Του ΜΙΧΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Η 6η  Μαΐου ορίστηκε ως η ημερομηνία για την μοναδική ενέργεια που θυμίζει ότι ζούμε σε καθεστώς Δημοκρατίας….τις εκλογές.
Ίσως οι πιο κρίσιμες εκλογές της μεταπολίτευσης , αυτήν την φορά δικαιολογίες δεν υπάρχουν , αυτήν την φορά η μη συμμετοχή θα ισούται με μοιρολατρική συμπεριφορά για να μην πω μαζοχισμό.
Υπάρχει κάποιος αλήθεια που πιστεύει πέρα από κομματικές αγκυλώσεις ότι η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ δεν απέτυχαν παταγωδώς;
Σε ποιον πλανήτη ζει αυτός που πιστεύει ότι ο Βενιζέλος ή ο Σαμαράς θα εφαρμόσουν διαφορετική πολιτική;

Η λιμοκτονία του Ελληνικού λαού θα συνεχιστεί με γρηγορότερους ρυθμούς αμέσως μετά τις εκλογές και όσο και αν ξεκίνησαν οι κατοχικές δυνάμεις (τρόικα-ΔΝΤ) τις ξαφνικές ανακοινώσεις περί αναπτύξεις το 2014 , όσο και να προσπαθούν να επιβάλουν την ψήφιση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ αλλιώς κόβετε η επιδότηση αυτήν την φορά ο κόσμος δεν πρέπει να "τσιμπήσει" στα κελεύσματα τους.
Τρέμουν στην ιδέα ότι μπορεί να ήρθε η ώρα να χάσουν «ότι γλυκά ροκάνιζαν» τόσα χρόνια.
Η τόσο προβλέψιμη άλλωστε θυσία του ΑΚΗ ως άλλης Ιφιγένειας στον Βωμό της κάθαρσης του συστήματος μετά την φυλάκιση των ΜΠΕΟ-ΨΩΜΙΑΔΗ (χώρος ποδοσφαίρου) του Λ.ΓΑΒΑΛΑ (επιχειρηματικός κόσμος) και τις ολιγοήμερες διακοπές του ΕΦΡΑΙΜ (εκκλησίας).
Ας τους πούμε πως είναι αργά….τον ΑΚΗ και τους υπόλοιπους ΑΚΗΔΕΣ αυτού του βρωμερού συστήματος έπρεπε να τους φυλακίσουν πριν τους βάλει ο Ελληνικός λαός με τις αντιδράσεις του το μαχαίρι στο λαιμό…..
Είναι και για ακόμα έναν λόγο σημαντικές αυτές οι εκλογές….η Ώρα της Άκρας Δεξιάς έφτασε όπως φαίνετε και για την Ελλάδα χωρίς κανένα ΜΜΕ να παρουσιάζει το τι πραγματικά πρεσβεύει η οργάνωση αυτή , σήμερα άκουσα από συγγενικό μου πρόσωπο πως θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή , στην ερώτηση μου γιατί; Απάντησε πως Αναρχικοί μας χρειάζονται!!!! Η πλήρης παραπληροφόρηση δηλαδή με όχι τυχαία αποσιώπηση από τα κανάλια και τους πολιτικούς που γνωρίζουν ότι επί της ουσίας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τα καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής με ένα υπουργείο στον φιλόδοξο Μιχαλολιακο κατά προτίμηση το Δημοσίας Τάξης έχουν με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια , και κυβέρνηση ενιαία και καθαρίζουν από μετανάστες, αναρχικούς , αριστερούς με το μακρύ χέρι της τάξης και σε μια στραβή βλ (Γρηγοροπουλο) τα ρίχνουν στους Φασίστες της Χ.Α.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ.

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εδω
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger