Home » » Δενδροφύτευση πάρκου από μαθητές στην Βέροια

Δενδροφύτευση πάρκου από μαθητές στην Βέροια

Written By Noula on Τετάρτη 18 Απριλίου 2012 | 12:57 μ.μ.

Η περιβαλλοντική ομάδα του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας συνέχισε τις παρεμβάσεις της στο πάρκο του Προμηθέα που ανέλαβε την βελτίωση του, τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Μετά τον καθαρισμό που προηγήθηκε τώρα σειρά είχε η δενδροφύτευση. Μαθητές και καθηγητές έσκαψαν και φύτεψαν δένδρα και καλλωπιστικά φυτά στο πάρκο. Έκπληκτοι οι κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν να βοηθήσουν και να προσφέρουν

εργαλεία για να διευκολύνουν τους μαθητές. Παρών στην όλη προσπάθεια ήταν γι άλλη φορά ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Θ. Θεοδωρίδης που συνεχάρη την περιβαλλοντική ομάδα για την δράση της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φυτά προσέφερε εντελώς

δωρεάν ο κ. Θ. Κατσίδης από το φυτώριο που έχει στα Καβάσιλα.Ήδη η περιβαλλοντική ομάδα ζήτησε από το δημοτικό συμβούλιο Βέροιας να «υιοθετήσει» το πάρκο και περιμένει την απάντησή του.

Valtos: "Μπράβο στα παιδιά και σε όλη την ομάδα. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συγχαρητήρια. Η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας. Ας το κρατήσουμε καθαρό και ας δώσουμε μια ευκαιρία στην φύση να μας χαρίσει απλόχερα τα αγαθά της. "
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger