Home » , » Επιθεση με αφορμη σχολιο της υποψηφιας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Καρανικας , μηπως κυριαρχει η υποκρισια και η παραποιηση;

Επιθεση με αφορμη σχολιο της υποψηφιας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Καρανικας , μηπως κυριαρχει η υποκρισια και η παραποιηση;

Written By VALTOS on Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012 | 8:30 μ.μ.


Σάλος έχει ξεσπάσει με αφορμή μια ανάρτηση στο facebook της Υποψηφίας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία στην οποία αναφέρεται στην ληστεία και στο φόνο του ταξιτζή της Πάρου .

Λέει η κ. Καρανικα πως η ίδια δεν θα εμπόδιζε έναν ληστή τράπεζας και πως κάποιοι χύνουν περισσότερο μελάνι για έναν Έλληνα νεκρό παρά για έναν μετανάστη και όλα αυτά σε μια κόντρα της ίδιας με μια κυρία η οποία της επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις στο facebook(φωτο 2) τέλος υποστηρίζει ξεκάθαρα πως ΔΕΝ είναι με κανέναν φόνο.(φωτο 1)


φωτο 1

Όλα αυτά για κάποιους υποκριτές δημοσιογράφους αποτελούν αίσχη , δηλαδή είναι μύθος ότι για τον βιαστή της Πάρου επί μια εβδομάδα τα ΜΜΕ το πρόβαλαν ως πρώτο θέμα (και καλά έκαναν) την ιδία όμως περίοδο πραγματοποιήθηκαν 2 τουλάχιστον βιασμοί ανηλίκων οι οποίοι "εξαφανίστηκαν" , γιατί; Μήπως έπαιξε ρόλο το χρώμα του δέρματος.

Όσο για το ότι οι τράπεζες έχουν ασφαλισμένα τα λεφτά τους είναι γεγονός που καλά θα κάνουν να γνωρίζουν όλοι ώστε να αποφεύγονται τέτοια τραγικά περιστατικά , φυσικά και δεν είμαστε υπέρ κανενός φόνου όταν μάλιστα γίνεται και από κάποιον που δηλώνει "αριστερος" , αν και κανένας δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

Τέλος το planet-Greece στο ρεπορτάζ του (εδω)  αναφέρει ΨΕΥΔΟΣ ότι η κ . Καρανικα βρίζει τους Παπάδες τσουλες και τσουλαρες όταν είναι εμφανή ότι το σχόλιο της αποτελεί απάντηση στους χυδαίους χαρακτηρισμούς τους οποίους είχε δεχτεί από την εν λόγο κυρία.(φωτο 2-3)




φωτο 2



φωτο 3

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger