Home » » Αυτο το παιδι ειναι ή δεν ειναι Ελληνας;

Αυτο το παιδι ειναι ή δεν ειναι Ελληνας;

Written By VALTOS on Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 | 10:08 μ.μ.


Με την ελληνική σημαία στα χέρια πανηγύρισε ο Γιάννης Αντετοκούμπο, το νέο μεγάλο αστέρι του ελληνικού μπάσκετ την επιλογή του στο νούμερο 15 της επιλογής παικτών (draft) στο αμερικανικό επαγγελματικό πρωτάθλημα, το πασίγνωστο NBA.

Ο 18χρονος νεαρός παίκτης της ισπανικής Σαραγόσα πλέον, επελέγη από τους «Μιλγουόκι Μπακς» πανηγυρίζοντας με την ελληνική σημαία και την οικογένειά του (μαζί με τον επίσης καλαθοσφαιριστή αδερφό του) την τεράστια επιτυχία του.



Είναι ο πρώτος Έλληνας που φτάνει τόσο ψηλά στην διαδικασία, ξεπερνώντας τους Κώστα Κουφό και Ευθύμη Ρεντζιά που είχαν επιλεγεί στο νούμερο 23. Οι αποδοχές του θα είναι εντυπωσιακές ξεπερνώντας το ένα εκατομμύριο δολάρια, αφού η ομάδα του τον υπολογίζει κανονικά… Το μόνο κακό είναι ότι δεν θα συμμετάσχει στην εθνική λόγω των υποχρεώσεων στις ΗΠΑ. Το μέλλον όμως είναι μπροστά.

Τις πιο θερμές μας ευχές στον νεαρό, ενώ οφείλουν να τοποθετηθούν όλοι εάν αυτό το παλικάρι μαύρου χρώματος που γεννήθηκε στην Ελλάδα από Νιγηριανούς γονείς και αισθάνεται Έλληνας αφού η ψυχή του είναι απόλυτα ελληνική, πρέπει να το θεωρούμε «δικό μας παιδί» ή όχι.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger