Home » , » Εξιχνιάστηκε κλοπή φυτοφαρμάκων

Εξιχνιάστηκε κλοπή φυτοφαρμάκων

Written By GIOTA on Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 | 3:43 μ.μ.

47618B55C2FD35B58DD1DB3BDA9FEFEB.jpg


Σε… επαγγελματίες διαρρήκτες κατέφυγαν τρεις επιτήδειοι αγρότες για να βάλουν στα χέρια γεωργικά φάρμακα αξίας 27.000 ευρώ που φυλάσσονταν στην κεντρική αποθήκη του αγροτικού συνεταιρισμού στον Προφήτη Ηλίας Πέλλας! Όμως, η
κλοπή εξιχνιάστηκε και η πενταμελής συμμορία εξαρθρώθηκε.
Οι δράστες ηλικίας 30, 37, 40, 47 και 48 χρόνων αναγνωρίστηκαν μετά από πληροφορίες που έφτασαν στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Γιαννιτσών και του τμήματος Σκύδρας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Στις 16 Μαΐου είχαν κλέψει το φορτηγό ενός 42χρονου από τα Γιαννιτσά και, αφού μετέφεραν με αυτό τα φυτοφάρμακα που έκλεψαν από την αποθήκη, το εγκατέλειψαν σε αγροτική περιοχή στην Παραλίμνη Πέλλας όπου βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχαν μεταφέρει τα γεωργικά φάρμακα στο αγρόκτημα ενός από τους δυο 42χρονους εντολοδόχους τους που και αυτοί κατηγορούνται, μαζί με έναν ακόμη αγρότη ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί. Εκείνοι, όμως, τα μετέφεραν σε άγνωστο σημείο και οι έρευνες για την ανεύρεσή τους συνεχίζονται, ενώ η δικογραφία εστάλη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.



laikoyra
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger