Home » » 35 επανασυνδέσεις ρεύματος στον Δήμο Αλεξάνδρειας – αρνείται το καπέλωμα του Εμπορικού Συλλόγου ο Δήμος.

35 επανασυνδέσεις ρεύματος στον Δήμο Αλεξάνδρειας – αρνείται το καπέλωμα του Εμπορικού Συλλόγου ο Δήμος.

Written By VALTOS on Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 | 10:24 μ.μ.

35 επανασυνδέσεις ρεύματος πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο μας ύστερα από αιτήσεις συμπολιτών μας , αριθμός που προξένησε ερωτηματικά στην αντιπολίτευση που πρότεινε την άμεση επανασύνδεση όλων όσων έχουν κομμένο ρεύμα μέχρι τον Απρίλιο κάτι που έγινε δεκτό.
Όσοι γνωρίζουν πολίτες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ρεύμα μπορούν να τους ενημερώνουν ώστε να απευθύνονται στο Δήμο.

Το θέμα που συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου ο οποίος κατηγόρησε τον Δήμο για καπέλωμα του ίδιου και των καταστημάτων στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις έθεσε η κ. Βουλγαροπουλου και
ο κ. Απατσιδης με την κ. Μοσχοπουλου να προσπαθεί να ωραιοποιήσει τα όσα συνέβησαν αρνούμενη ότι υπήρξε κάποια πρόθεση για καπέλωμα.

Αλευράς και Τασσιοπουλος συνέχισαν την πίεση για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων λέγοντας πως εδώ και τρία χρόνια δεν έχει γίνει τίποτα για το μεγάλο αυτό θέμα.



Υ.Γ Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Βεσυροπουλο όπως έκανε και ο Δήμος στο Δελτίο Τύπου για τα 4 έργα που θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο μας κατόπιν ενεργειών του και φυσικά προεκλογικά.
Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger