Home » » ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ.

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕΘΩΝΗ ΚΑΙ ΡΟΔΟ ΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ «ΑΡΧΟΝΤΕΣ» ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΥΣ.

Written By VALTOS on Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014 | 6:54 μ.μ.


Στο δημοτικό κολυμβητήριο με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Αλεξάνδρεια με πλήθος κόσμου να παρευρίσκεται στην ρίψη του σταυρού και 5 τολμηρούς νέους να πέφτουν για να τον πιάσουν.
Όπως διαβάζουμε στον politis.gr ο Δήμαρχος έδωσε κάρτα ελευθέρας για όλο (!!!) τον χρόνο σε αυτόν που έπιασε τον σταυρό και για (μόλις) 2 μήνες στους υπόλοιπους 4.
Σχόλιο :  από αύριο ο τυχερός μπορεί να ξεκινήσει να επισκέπτεται το (κλειστό) κολυμβητήριο δωρεάν.

Στην Μεθώνη Πιερίας η τελετή δεν είχε την λαμπρότητα που υπήρξε στην Αλεξάνδρεια με αρκετούς πολίτες πάντως να παρευρίσκονται στην τελετή και να τιμούν στην συνέχεια τις γνωστές ψαροταβέρνες της περιοχής.







Με μεγάλη ένταση πραγματοποιήθηκε  η ρίψη του σταυρού στην Ρόδο όταν γυναίκα που βρίσκεται στα όρια της φτώχιας με σύζυγο καρκινοπαθή έπεσε για τον Σταυρό και αφού τον έπιασε ξεμπρόστιασε τους τοπικούς «άρχοντες» με ελληναρα να προσπαθεί να της αρπάξει τον σταυρό γιατί λέει δεν έπεσε από την σωστή θέση και τον ιερέα να μιλά για έλλειψη τιμιότητας.


Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε την σαπίλα που υπάρχει σε όσους έχουν τα κλειδιά της εξουσίας και τον βαθμό κατάπτωσης της Ελληνικής κοινωνίας δείγμα του πως κατόρθωσαν ένα τσούρμο κλέφτες να κυβερνούν ανενόχλητοι όλα αυτά τα χρόνια…..η απάντηση στους νεοέλληνες κλέφτες που πήραν τον σταυρο από τα χέρια μιας Ελληνίδας χωρίς κανένας να αντιδράσει.

Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger