Home » » ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:ΣΕ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:ΣΕ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By VALTOS on Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015 | 4:09 μ.μ.


ΣΕ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή κάθειρξης 21 ετών σ' έναν 22χρονο που κατηγορείται ότι έκλεψε και κακοποίησε σεξουαλικά μια 86χρονη, σε χωριό της Ημαθίας.

Κρίθηκε ένοχος για τον βιασμό και την κλοπή που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2014, μέσα στο σπίτι της παθούσας. Η τελευταία μετά το περιστατικό υπέστη σοκ και βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο.

Ο κατηγορούμενος που είναι Έλληνας Ρομά και πατέρας τριών παιδιών, στην απολογία του, ισχυρίστηκε ότι εισήλθε στο σπίτι της ηλικιωμένης για να κλέψει ενώ προηγουμένως είχε εισπνεύσει υγραέριο από γκαζάκια, όπως συνήθιζε.

Δήλωσε ότι ήταν παλιατζής και ότι μετέβη από την Ξάνθη στο χωρίο της Ημαθίας για να επισκεφτεί έναν φίλο του ο οποίος διέμενε δίπλα στο σπίτι της γιαγιάς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο κατηγορούμενος διέρρηξε το σπίτι της ηλικιωμένης, τον περασμένο Αύγουστο. Ασκώντας ψυχολογική βία, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, χρυσά κοσμήματα, μια τηλεόραση κι άλλα αντικείμενα ενώ η 86χρονη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι έπεσε και θύμα βιασμού.

Κάποια από τα αντικείμενα εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

voria.gr
Share this article :

2 σχόλια:

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger