Home » » BACKSTAGE ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΕΞΙΟΝ MuMu organic ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

BACKSTAGE ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΛΕΞΙΟΝ MuMu organic ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Written By VALTOS on Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015 | 11:00 π.μ.


Την φωτογράφηση της χειμωνιάτικης κολεξιόν 2015-16 της εταιρείας οικολογικών ενδυμάτων MuMu organic είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το Σάββατο 31/1.
Η σχεδιάστρια από την Αλεξάνδρεια Αθηνά Μπεντίλα επέλεξε δυο πρωτότυπα σκηνικά για την φωτογράφηση , τα εγκαταλειμμένα βαγόνια τρένων κοντά στο Πλατύ και ένα διαμορφωμένο σε πίστα ποδηλάτων τόλλ του παλιού στρατοπέδου στο Παλαιοχώρι, τα οποία έδωσαν ένα τόνο άλλης εποχής κατά την διάρκεια των λήψεων.

Το μοντέλο Ζένια Κωνσταντοπούλου από την Βέροια και η Κατερίνα Στριάκα, φωτογράφος από την Αλεξάνδρεια έδωσαν τους καλύτερους εαυτούς τους και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες το κέφι και οι στιγμές χαλάρωσης δεν έλειψαν.
Εμείς περιμένουμε το αποτέλεσμα ενώ είναι σίγουρο πως και αυτή η κολεξιόν θα γνωρίσει την επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Η κ. Αθηνά Μπεντίλα σχεδιάζει οικολογικά ρούχα από το 2009.
Χρησιμοποιεί πιστοποιημένα υφάσματα από οργανικό βαμβάκι και μέσω της αξιόπιστης και υπεύθυνης προμήθειάς τους, υποστηρίζει το Δίκαιο Εμπόριο και τους παραγωγούς των αναπτυσσόμενων χωρών ενώ παράλληλα παρέχει εργασία στην τοπική κοινωνία.

Μπορείτε να βρείτε τα ενδύματα MuMu organic στο E-shop της εταιρίας www.mumusyros.gr καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα. 

Στην Αλεξάνδρεια, τα οικολογικά ενδύματα MuMu organic είναι διαθέσιμα στο κατάστημα που διατηρεί στην στοά Παπαποστόλου (έναντι του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου) στην οδό Δ. Βετσοπούλου 127.










Η σχεδιάστρια Αθηνά Μπεντίλα (2η απο δεξιά)
κατα την διάρκεια της φωτογράφησης.




Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger