Home » » ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ)

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΓΑΓΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ)

Written By VALTOS on Τρίτη 5 Μαΐου 2015 | 2:44 μ.μ.


Είναι ένα βίντεο που θα τρομοκρατήσει και θα βάλει σε σκέψεις τους γονείς σε όλο τον κόσμο, καθώς σε αυτό φαίνεται πόσο εύκολα μπορεί κάποιος ξένος να απαγάγει ένα παιδί.

Το βίντεο, που ανέβηκε στο YouTube από τον χρήστη JoeySalads, δείχνει επί της ουσίας τα αποτελέσματα ενός κοινωνικού πειράματος.

Όλες οι περιπτώσεις διαδραματίζονται σε μία παιδική χαρά. Σε αυτήν, τρία παιδιά παίζουν ξέγνοιαστα, ενώ οι μαμάδες τους τα επιβλέπουν. Ο JoeySalads τις πλησιάζει και τις ενημερώνει ότι κάνει ένα κοινωνικό πείραμα για να διαπιστώσει πόσο εύκολα θα μπορούσε ένα παιδί να ξεγελαστεί από έναν άγνωστο και να τον ακολουθήσει.

Και στις τρεις περιπτώσεις οι μητέρες υποστηρίζουν ότι συμβουλεύουν σε καθημερινή βάση τα παιδιά τους να μη μιλάνε σε ξένους, ενώ όλες είναι βέβαιες ότι το παιδί τους είτε δεν θα του μιλήσει είτε θα τρέξει απευθείας σε αυτές.

Δυστυχώς, όμως, το αποτέλεσμα είναι εντελώς διαφορετικό απ' ό,τι νομίζουν. Αφού ο Τζόι ζητήσει την άδειά τους, πλησιάζει καθένα από τα τρία παιδιά ξεχωριστά συνοδευόμενος από ένα σκυλάκι.

Ευγενικός και χαμογελαστός, τα χαιρετάει και τα ρωτάει αν τους αρέσουν τα σκυλιά. Και τα τρία παιδιά όχι μόνο απαντάνε θετικά, αλλά πλησιάζουν τον Τζόι και το σκυλί του, αψηφώντας κάθε προηγούμενη συμβουλή των γονιών τους.

Το πιο συγκλονιστικό, όμως, είναι το γεγονός ότι κάθε ένα ξεχωριστά, χωρίς καμία αίσθηση κινδύνου, ακολουθεί τον Τζόι μόλις αυτός προτείνει να του δείξει τα υπόλοιπα κουτάβια που έχει.

Το βίντεο δείχνει τα παιδιά να πιάνουν το χέρι του ανθρώπου που τα ξεγέλασε και τις μητέρες να μένουν άφωνες κάθε φορά.

Σε ανησυχητικό σημείο, το κοινωνικό πείραμα αποδεικνύει ότι, παρά τις συμβουλές των γονιών, ένα παιδί μπορεί εύκολα να παρασυρθεί από πονηρούς αγνώστους.

Το βίντεο καταλήγει με τον ισχυρισμό ότι πάνω από 250.000 παιδιά απάγονται κάθε χρόνο και με τον Τζόι να ρωτάει: «Είναι ασφαλή τα παιδιά σας;».



ΠΗΓΗ
Share this article :

2 σχόλια:

  1. asta na pane,8elei megalh prosoxh! sokaristhka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θελει πολυ για να γινει.Θελει μιλημα πολυ στα παιδια να γνωριζουν τους κινδυνους που υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger