Home » » ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΡΑΜΠΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Written By Noula on Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 | 8:37 μ.μ.


Στον αγιασμό του δημοτικού κολυμβητήριου Αλεξάνδρειας που έγινε την Δευτέρα 8 Ιουνίου παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτροκίνητη ράμπα για ΑμεΑ που θα  λειτουργεί από φέτος στην πισίνα  του κολυμβητηρίου.

Το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό όλες τις μέρες της εβδομάδας, πλην των επισήμων εθνικών εορτών και αργιών καθώς και των τοπικών αργιών.

 Ειδικότερα, τις καθημερινές (Δευτέρα έως και Παρασκευή) το κολυμβητήριο θα είναι ανοιχτό από τις 8.00 το πρωί έως τις 10.00 το βράδυ, το Σάββατο και την Κυριακή.


Στα προγράμματα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι δημότες, ενώ απαραίτητο δικαιολογητικό είναι η προσκόμιση ιατρικής γνωμάτευσης, από καρδιολόγο ή παθολόγο ή παιδίατρο (αν πρόκειται για παιδί), στην οποία να πιστοποιείται η υγεία και η ικανότητα για άθληση, καθώς και ότι δεν υφίσταται δερματολογικό νόσημα.

Για πληροφορίες και εγγραφές στο δημοτικό κολυμβητήριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της Επιχείρησης (οδός Βεροίας, δημοτικό κολυμβητήριοΑλεξάνδρειας), στο τηλ. 23330-25390 από 8.00-14.00, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.






Share this article :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Valtos(i) - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger